Spokojno i smireno

Upadljive reklame, društveni mediji i non-stop vesti i zabava prodorniji su i nametljiviji nego ikada. Kao odgovor, dizajneri u najrazličitijim područjima pokušavaju da stvore okruženje u kome ćemo se osećati spokojno i smireno.

Okruženi smo predmetima koji nastoje da privuku pažnju. Upadljive reklame, društveni mediji i non-stop vesti i zabava prodorniji su i nametljiviji nego ikada. Kao odgovor, dizajneri u najrazličitijim područjima pokušavaju da stvore okruženje u kome ćemo se osećati spokojno i smireno.

Egger je razvio dekore u neutralnim paletama boja, sa najnovijim strukturama koje daju osećaj smirenosti i zadovoljstva. S porastom  popularnosti  otvorenih stambenih prostora ukazuje se potreba za izborom boja koje se mogu skladno kombinovati.

Univer Egger W1000ST26 - Premium bela

Farbano drvo je ambiciozna opcija visoke vrednosti. Za univer je napravljena nova struktura Painted Wood ST26 upravo ima taj izgled, bez potrebe nanošenja primarnog sloja, boje ili završnog sloja – nudeći izgled tako obrađenog drveta bez ulaganja dodatnih napora. Dostupno u W1000, Premium bela i U727, Kameno siva, oba dekora u kombinaciji boja koje daju umirujući i prirodan izgled.

Univer Egger U727 ST26 - Kameno siva

Čak i kod dekora upadljive strukture kakvu ima univer H3760, Brest Cape beli, nežni tonovi boje sprečavaju prejak efekat, a uz druge jednobojne detalje nežnih boja sve deluje sofisticirano i elegantno. Tekstura univer dekora H3760 sinhronizovana je sa odgovarajućom strukturom, pa je tako dobijen vrhunski izgled koji će povećati vrednost vašeg rada.

Univer Egger H3760ST29 - Brest Cape beli

 

Objavljeno: jul 2016.