Aktuelnosti

Akcija januar-februar 2016.

Akcija lepka Hranitherm 600.20 i traka....

Novi Kronospan dekori

U novoj godini Pinoles je proširio svoju lager kolekciju novim...

Akcija Egger dekora

Od 02.12.2015. u mogućnosti smo da Vam ponudimo devet....

Sajam nameštaja

Očekujemo Vas na beogradskom sajmu nameštaja na našem štandu...

Akcija diht lajsni

Velika jesenja akcija Rehau diht lajsni u našoj ponudi...

Akcija kant traka

Velika jesenja akcija kant traka u našoj ponudi...

Naša misija


Partnerstvo - Suštinska relacija koju negujemo unutar i izvan naše kuće. Nijedan odnos ne može biti jednostran, već mora biti višestruk i  višeslojan. Mi ne radimo sa kupcima i dobavljačima – već su to naši partneri. Nije nam bitno samo da neko kupi i plati robu, već radimo na tome da njegov posao bude održiv i da se razvija. Partnerstvo iziskuje poštovanje i negovanje. U relacijama zaposleni – poslodavac, službenik – šef = mi težimo zajedno istom cilju: PINOLESU – našoj drugoj kući, kući koja ima čvrste temelje i u kojoj se svi osećamo zadovoljno i sigurno.

Inventivnost - Uvek se trudimo da za svaki problem na koji naiđemo imamo adekvatno rešenje, a da budemo za korak brži, za nijansu spretniji – snalažljiviji od naših konkurenata.  U našoj kući se ceni i prepoznaje inventivnost jer se neguje stav da podsticanjem  individualne inventivnosti podižemo kvalitet rada i cele naše kuće. Takvim načinom rada lakše se dostižu svi željeni rezultati.

Napredovanje -  je jedan od najvažnijih zadataka svakog od nas. Samo radom na sebi i svojim usavršavanjem može se ići napred i samo tako se postaje deo tima koji pobeđuje. U našoj kući se insistira na tome. Cilj našeg rada je i napredovanje naših partnera, kao i cele branše.

Obrazovanje - Ići u korak sa najnovijim saznanjima je mera svih naših težnji i vrednosti, jer mi znamo da se samo stručnošću i kompetentnošću stiče autoritet kod partnera u bilo kojim relacijama. (Radeći sa takvim stavovima, naš zaposleni zna da će uvek biti podržan...)

Lojalnost - Vreme u kome živimo i radimo se ne može podičiti ovakvom filozofijom života,  ali mi od toga ne odustajemo,  to jeste i biće uvek temeljna vrednost naše kuće u svim partnerskim odnosima. Nama će biti čast da znate da uvek možete da se oslonite na nas, jer mi ne radimo samo od danas do sutra.

E
kipa - Zajedno smo jači – zajednički je sve lakše, lepše i bolje. To nije floskula – to je naš način života i rada. Pomozi danas kolegi i partneru, podređenom i nadređenom – jer sutra možeš biti ti taj kome je potrebna pomoć u bilo kom smislu. Negujući altruizam – mi učvršćujemo temelje naše kuće! Pronađi sebe u onome u čemu si najbolji, u onome što najviše voliš i budi taj deo tima!

Servis- To je naš posao! Mi radimo na duge staze! Nismo mi veliki trgovci repromaterijala, niti tome težimo – mi smo najbolji servis našim partnerima – jer ako napreduju naši partneri – napredujemo i mi!