Laminatni podovi My Dreams

Laminatni podovi 14mm debljine

Iz Kronospan flooring kompanije nam stiže nova kolekcija podova vrhunskog kvaliteta i izgleda - My Dreams. My Dreams objedinjuje vrhunski kvalitet i ubedljiv izgled. Ovi podovi su debljine 14mm, izuzetno otporne i izdržljive površine.

Namenjeni su za stambenu, kao i komercijalnu upotrebu sa garancijom od čak 30 godina. Njihov autetičan izgled postignut je i oborenim ivicama sa sve četiri strane i površinom koja prati strukturu drveta. Struktura drveta je izražena tako da je vidite golim okom, i naravno osetite njenu površinu pod rukama. Svi podovi su antibakterijski i antistatički, laki za čišćenje i održavanje.

Dugotrajna antistatička završna obrada pruža podu zavštitu od neprijatnih šokova, štaviše pod je otporan na prašinu i prljavštinu, što olakšava čišćenje.

Zahvaljujući zaštitnim visokokvalitetnim i izdržljivim premazima My dreams je dobro zaštićen od prljavštine i ogrebotina. Čak i tvrdokorne tečnosti kao što su ulje, vino, kafa se mogu lako obrisati i neće biti apsorbovane. My dreams laminati odgovoaraju AC6 klasi abrazije.

Proizvedeni su u Nemačkoj, upotrebna klasa je 33, dimenzije panela su 1285*192mm i paket sadrži 5 panela. Montaža je jednostavnim 1 clic to go sistemom. 

Iz kolekcije My Dreams izdvajamo 3 dezena laminata: K223, K225 i K227.

Prednosti:

KOLEKCIJA LAMINATNIH PODOVA KRONOFLOORING