Način isporuke i reklamacije

{caption}

Rok isporuke

Nakon potvrde kreiranja Online porudžbine, porudžbina ulazi u status obrade. Nakon obrade porudžbine, bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem e-mail-a. Prilikom svake promene statusa Vaše porudžbine, na Vašu email adresu stižu informacije o svakoj promeni statusa porudžbine.

Period obrade porudžbine je najčešće 2-3 radna dana. Za sve porudžbine poslate petkom i vikendom, prodavac će Vas kontaktirati početkom naredne nedelje.

Od tog trenutka rok isporuke je 2-3 radna dana

Preuzimanje pošiljke

Kuriri City Express-a (eksterna firma koja vrši dostavu robe za Pinoles doo), pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8h-17h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite pozivom na broj 0113813239 ili putem email-a webprodavnica@pinoles.com . Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

Cena isporuke

Cena isporuke za sve porudžbine čija je vrednost viša od 12.000 RSD je besplatna!

Ukoliko je vrednost Vaše porudžbine manja od 12.000 din., cena isporuke je 460,00 dinara

Napomena:

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.