Crna i zlatna boja u enterijeru

Prestiž i elegancija u enterijeru

Crna i zlatna su dve boje koje važe za bezvremenske, najraznovrsnije i najluksuznije nijansi u rasponu boja. Kada se koriste same, unose dramatičnost, dubinu i bogatstvo, ali kada se kombinuju zajedno čine savršen duo.

Crna i zlatna boja u enterijeru Crna i zlatna boja u enterijeru

Tamnije nijanse su često manje privlačne i ređe se koriste u enterijerima  – posebno crne. Međutim, mora se priznati da je crna zapravo neutralna nijansa i iznenađujuće lakša za upotrebu od mnogih drugih pigmenata, poput tamnoplave ili tamnozelene boje.

Kao u modi gde crna važi kao nijansa uz koju sve ide, isto važi i za dizajn enterijera. Crna je boja kojoj možete verovati. Izgledaće dobro sa bilo kojom završnom obradom, materijalom i bojom u vašem domu. Takođe se uklapa u bilo koji stil enterijera.

Crna i zlatna boja u enterijeru Crna i zlatna boja u enterijeru

Posle monohromatskog, crno-zlatna kombinacija je najpopularnija i laka za uređenje. U dnevnoj sobi stavite uglačana zlatna postolja za lampe, zlatna postolja na stočićima, starinsko zlato na ramovima slika ili ogledala, pa čak i tragove mat zlata na malim ukrasnim predmetima, zlatne detalje na jastucima ili tkanju tepiha. Takođe možete naručiti nameštaj po meri sa zlatnim frontovima.
Ponekad je dovoljno zameniti frontove nameštaja da bi se napravio atraktivan komad nameštaja.
Kolekcija ploča za nameštaj od MDF metala uključuje dekore sa brušenom strukturom, imitirajući zlato, bakar ili bronzu koji daju svakom prostoru luksuzni izgled.

Kombinujte UNIVER FALCO CRNU MAT – 200 FS08 sa MDF ALUMINIJUM BRUŠENO ZLATO –  AL04 za potpuni luksuz u Vašem domu!