Pravi izbor za vrhunski izgled

Matirane i sjajne površine iz Eggera

Perfect Sense je premijum kategorija lakiranih MDF (medijapan) ploča visokog sjaja i mata. Stvara atmosferu ekskluzivnosti i luksuza u stambenim i poslovnim prostorima.

Bez tragova prstiju na Perfect Sense Matt površinama je svojstvo koje je dobrodošlo u svakoj kuhinji, dnevnoj sobi, dečijoj sobi...

Sprečava nastanak mrlja čak i na površinama koja se najčešće dodiruju, kao što su vrata bez ručki, što vam omogućava da kreirate elegantan izgled sa glatkim linijama.

Kuhinja izrađena od Perfect mat dekora na mdf ploči

Otvoreni raspored ove kuće obiluje prirodnim svetlom zahvaljujući staklu od poda do plafona u mnogim prostorijama. Dopunjen je razumnom upotrebom Perfect Sense Matt, čime se stvara elegantan, miran i nenametljiv prostor visokog kvaliteta.

Komoda na kojoj ne ostaju otisci prstiju

Za ovaj frizerski salon iskorišćena je prednost izuzetnog stepena refleksije kod Perfect Sense Gloss kako bi se značajno povećao utisak prostranosti u relativno skučenom prostoru. Sjajni plakar je kombinovan sa svetlim drvo dekorom oplemenjene iverice.

Sjajna bela površina koja prostor čini vizuelno većim

Glatka, ultra-sjajna završna obrada Perfect Sense Gloss, korišćena na prednjoj strani ove komode, izgleda kao staklo. Kontrastna struktura Perfect Sense Matt, upotrebljena na ostalim površinama komode, stvara veoma sofisticiran komad nameštaja koji će sigurno privući pažnju.

Lakirana, ultra sjajna površina

Perfect Sence Matt: topla, baršunasta površina, na kojoj ne ostaju otisci prstiju.

Kupatiski nameštaj u kombinaciji drvo i mat dekora univera i mdf-a 

Glatka, ultra-sjajna završna obrada, uporediva sa staklom ili akrilom.  

Izuzetan stepen reflekcije - lakirana mdf ploča Perfect Gloss 

Površine Perfect mat i sjaj dekora su rađene na MDF (medijapan) ploči kao bazi. Savršeno se kombinuju sa mnoštvom dekora iz nove kolekcije Egger 2017. Danas nameštaj od iverice i mdf ploča izgleda ekskluzivno i moderno. 

Inspirišite se slikama enterijera iz galerije. Mi smo inspiraciju pronašli na www.egger.com