Egger sistem stepeništa

Obnova stepeništa sa Egger Pro sistemom stepeništa

Kao jedina veza između dva sprata stepenište je često izloženo velikom opterećenju. Bilo da želite da obnovite stepenište koje više ne izgleda lepo ili želite da promenite stil uređenja, nudimo vam jednostavno rešenje sa  EGGER PRO sistemom za stepenište. 

Ovde se radi o modularnom sistemu koje se sastoji od laminatnih stepenica i profila za stabilizaciju, koji može fleksibilno da se primeni, pa tako može čak i da se koristi kod spiralnih stepenica, a i za različite širine gazišta.

EGGER PRO sistem stepeništa omogućava ekonomično i moderno renoviranja stepeništa uz pomoć laminata. Idealno je što na ovaj način možete da kombinujete druge podne obloge u i stepenište u istom dekoru. Na taj način spratovi i stepenište čine jednu celinu. 

Montirajte podove i stepenice u istom dekoru

Prefinjeno, moderno ili izuzetno toplo i opuštajuće  - možete da birate između četiri atraktivna dekora hrasta.To znači da možete postaviti podove i stepenište u istom dekoru. Same stepenice su izrađene od otpornog laminata. Na kraju stepeništa - u zavisnosti od opterećenja - možete da izaberete podnu oblogu u istom dekoru.

Kako da obnovite stepenište pomoću laminata- pogledajte video

Što treba da znate prilikom RENOVIRANJA stepeništa?

Da biste brzo i sigurno postavili nove stepenice, preporučujemo da u fazi planiranja utvrdite sledeće:

Sadržaj paketa PRO sistema stepeništa možete pogledati ovde:

Nakon što ste odredili dimenzije i broj stepenica, potreban materijal možete da izračunate pomoću sadržaja paketa. Pri kupovini materijala nemojte da zaboravite i na neophodan dodatni pribor. Kada ste sakupili sav potreban materijal, možete da obložite stepenice laminatom.

Paket 1: EGGER komplet za stepenište 1150

Paket 2: EGGER komplet stepenica 1450

Paket 3: EGGER odmorište za stepenice 1280

Bočna maska