Kuhinje sa trpezarijom

Zasebno ili u istom prostoru?

U današnje vreme, u većini novogradnju dnevni boravak, kuhinja i trpezarija su spojeni u jednu celinu. U velikim prostorima time dobijate mogućnost igranja i kombinovanja, i najpre praćenja trendova uređenja u svetu, dok sa malim stanovima imamo pred sobom pravi izazov. U tim malim stanovim spajanje 3 prostora u jedan javlja se kao potreba za uštedom svakog kvadrata i maksimalnim iskorišćenjem prostora. 

U borbi sa ovakvim prostorima, imamo opcije smeštanja trpezarijskog stola u dnevni boravak ili kuhinju. U većinu slučajeva  kuhinje jesu male i često se nailazi na problem sa prostorom koji se lagano može prevazići kuhinjskim pultom kao višenamenskim komadom nameštaja koga ćete koristiti i kao sto za obedovanje i kao deo kuhinjske površine.

Idealno je kada možete imati klasičan trpezarijski sto smešten pored ili u okviru kuhinje, ali i varijante korišćenja manjih šankova,pultova, stolova koji se mogu sklapati..takođe mogu da budu veoma korisno i estetski odlično rešenje.

Ne zaboravite da koristite police, otvaraju prostor, čine ga većim i estetski su efektne. Naročito u kuhinji gde na njima možete držati raznobojne začine, šoljice, tanjiriće...a da sve to izgleda sjajno i bude na dohvat ruke.

Više slika pogledajte u galeriji: