Projektovanje nameštaja

Projektovanje nameštaja je kompleksan proces koji uključuje nekoliko koraka do kreiranja savršenog enterijera. Obuhvata razradu funkcionalnih, ergonomskih, ekonomskih i estetskih kompomenata, koje treba da budu izbalansirane kako bi projekat bio uspešan. Naš stručan tim je tu da svim klijentima pruži kompletnu uslugu projektovanja nameštaja i ponudi najbolja rešenja za enterijer. Kontaktirajte nas i posetite na poznatoj adresi u centru Beograda!

Šta obuhvata projektovanje nameštaja i koji su koraci?

Proces projektovanja nameštaja je složen i čini ga nekoliko koraka. U Pinolesu na njemu radi tim stručnjaka sa iskustvom i dolazi do najboljeg rešenja za opremanje enterijera.

Prvi korak je upoznavanje sa prostorom. Potrebno je odrediti dimenzije – visinu, širinu, dužinu prostorije. Potom sledi upoznavanje sa elementima koji se već nalaze u enterijeru poput stepeništa, platformi, radijatora, klima, cevi, vrata, prozora i sl. 

Kao jedna od glavnih vodilja tokom čitavog procesa je ideja i želja klijenta. Nakon toga, izrada nameštaja po meri je bliža.

Projektovanje nameštaja u Pinolesu – pouzdano i efikasno

Bilo da želite da izradite kuhinju, plakar, TV komodu ili drugi komad nameštaja po meri, naša usluga je pravi izbor za vas. 

Za uslugu projektovanja se u Pinolesu svi naši klijenti mogu odlučiti nakon kupovine željenog pločastog materijala. Ovom procesu pristupićemo temeljno i sa pažnjom usmerenom na detalje, tako da vaše ideje sprovedemo u dela. 

Detaljno definišemo projekat, te je izrada nameštaja po meri onakva kakvu ste zamišljali. Nakon upoznavanja sa karakteristikama prostora i vašim željama, pravimo nacrt, projektujemo nameštaj, sečemo po meri, te je kreiranje funkcionalnog, praktičnog i estetski primamljivog nameštaja zagarantovano.

Tokom rada koristimo najsavremeniji program za projektovanje nameštaja, te možete očekivati da vaše želje budu sprovedene u dela, a rezultati odlični. Na vama je da se opustite, jednostavno montirate dobijene elemente i uklopite ih po planu u enterijer. 

Posetite nas u salonu u centru Beograda

Prostrani Pinoles salon nalazi se u centru Beograda, na Vračaru, u Južnom bulevaru 2. Za sve naše klijente obezbedili smo parking i rampu za kolica, a kod nas su ljubimci više nego dobrodošli!

Ljubazno i stručno osoblje pomoći će vam da obaberete materijal koji odgovara vašim potrebama i upoznati vas sa svim uslugama koje nudimo. 

Izuzev kompletnog projektovanja nameštaja, možete odabrati i pojedinačne usluge kao što je sečenje pločastog materijala, kantovanje, tiplovanje i druge. 

Čekamo vas!

Zakažite termin sa Pinoles savetnikom za projektovanje nameštaja