About Us

Pinoles was founded in 1998. Through constant work and investment, we have become one of the leaders on the Serbian market, with a record of consistent growth and progress. Our main activity is the distribution of materials needed in the furniture industry and finishing materials used in construction. Through many years of work and continual improvement, we are expanding our market share. Our goal is to be an impeccable service for our customers.

Wholesale of sheet materials is our primary business. We strive to be the right partner for our associates, to provide the right service and facilitate the supply process.

Pinoles retail offers sheet materials cut and edged according to customers wishes, straight and curvilinear on the most modern CNC machines, in guaranteed quality and agreed delivery times.

Our assortment consists of: melamine chipboard, worktops, abs edges, veneered panels, veneered edges, OSB, high gloss, acrylic, skirting boards, high-density fiberboard, medium- density fiberboard, adhesives, laminate flooring, honeycomb panels, raw chipboard, tubular chipboard, compact boards, stone veneer, plywood, moisture-resistant and fire-resistant boards, etc.

In our assortments you can find products by the following brands: Kronospan, Egger, Falco, Skin, Hranipex, AGP, Kleiberit, Rehau, IBL, Knauf, Kaltsidis, Saurland Spanplatte, Velux, etc. We regularly make additions to our product range with the latest materials in accordance to current global trends.

Pinoles Company History

the Company was founded 1998.
The DC Nova Pazova was opened 2004
The DC Niš was opened 2006
The rack warehouse in DC Nova Pazova was opened 2008
We have started distributing 24/7 on the territory of the whole Serbia 2015
New showroom in the center of Belgrade 2019
Authorized distributer of Grass 2019
General representative of the Company Arpa industriale and general representative of the Company 4 Design 2022
1999 We became official representatives of Kronospan
2004 The beginning of Cooperation with Hranipex
2007 Establishment of the sales sector
2010 Official distributor of Egger on the Serbian market
2018 Opening of a modern production plant for the processing of plate materials
2019 Formation of the furniture fittings sales division
2021 150 employees, 551 million meters of tape was sold

P I N O L E S

P - Partnerstvo

Suštinska relacija koju negujemo unutar i izvan naše kuće. Nijedan odnos ne može biti jednostran, već mora biti višestruk i višeslojan. Mi ne radimo sa kupcima i dobavljačima – već su to naši partneri (koje negujemo). Nije nam bitno samo da neko kupi i plati robu, već radimo na tome da njegov posao bude održiv i da se razvija. Partnerstvo iziskuje poštovanje i negovanje. U relacijama zaposleni – vlasnik, službenik – šef = mi težimo zajedno istom cilju: Pinolesu – našoj drugoj kući, kući koja ima čvrste temelje i u kojoj se svi osećamo zdravo i sigurno.

I - Inventivnost

Uvek se trudimo da za svaki problem na koji naiđemo imamo adekvatno rešenje - a da budemo za korak brži, za nijansu spretniji – snalažljiviji od naših konkurenata. U našoj kući se ceni i prepoznaje inventivnost – jer se neguje stav da podsticanjem individualne inventivnosti podižemo kvalitet rada i cele naše kuće. Takvim načinom rada lakše se dostižu svi željeni rezultati.

N– Napredovanje

Napredovanje je jedan od najvažnijih zadataka svih nas. Samo radom na sebi i svojim usavršavanjem može se ići napred i samo tako se postaje deo tima koji pobeđuje. U našoj kući se insistira na tome.

O – Obrazovanje

Ići u korak sa najnovijim saznanjima je mera svih naših težnji i vrednosti, jer mi znamo da se samo stručnošću i kompetentnošću stiče autoritet kod partnera u bilo kojim relacijama. (Radeći sa takvim stavovima, naš zaposleni zna da će uvek biti podržan...)

L – Lojalnost

Vreme u kome živimo i radimo se ne može pohvaliti ovakvom filozofijom života – ali mi od toga ne odustajemo – to jeste i biće uvek temeljna vrednost naše kuće u svim partnerskim relacijama (odnosima). Nama će biti čast da znate da uvek možete da se oslonite na nas, jer mi ne radimo samo za danas, već i za sva vremena pred nama.

E– Ekipa

Zajedno smo jači – zajednički je sve lakše, lepše i bolje. To nije floskula – to je naš način života i rada. Pomozi danas kolegi i partneru, podređenom i nadređenom – jer sutra možeš biti ti taj kome je potrebna pomoć u bilo kom smislu. Negujući altruizam – mi učvršćujemo temelje naše kuće! Pronađi sebe u onome u čemu si najbolji, u onome što najviše voliš i budi taj deo tima!

S – Servis

To je naš posao! (Ili -To je jedan od naših osnovnih zadataka!)... Mi radimo na duge staze! Nismo mi najveći trgovci repromaterijala, niti tome težimo – mi smo najbolji servis našim partnerima – jer ako napreduju naši partneri – napredujemo i mi!

Naša vizija

Postati prepoznatljiva firma i pouzdan partner kod većine kupaca iz sektora u Republici Srbiji. Preduzeće Pinoles d.o.o. uvodeći međunarodnu normu  SRPS ISO 9001 i usavršavajući sistem upravljanja želi se jače afirmisati na tržištu. Kvalitetom svojih proizvoda i usluga nastoji se uzdići među firmama koje pružaju iste ili slične usluge i postati vodeća firma, te se duboko urezati u svest kupaca na području Republike Srbije.Strategija firme Pinoles je definisanje konkretnog cilja i njegovo postizanje uz podršku rukovodstva za motivisanje zaposlenih.Usmeravanje na konkretne brojke, trendove, benchmarking redovna merenja npr. anketiranje kupaca te  statističko praćenje i uočavanje  mogućnosti poboljšavanja, preduzeće se razvija u pravcu orijentisanosti na procese.

About Us
About Us
About Us

Politika kvaliteta

 • Mi želimo zadovoljne i stalne kupce.

  Pinoles d.o.o. je orijentisan da kupcu obezbedi maksimalan servis i ispuni njihove potrebe i očekivanja u najkraćem roku, te shodno tome neprestano radimo na poboljšanju naših proizvoda i usluga. Kupac je u središtu svih procesa i zadovoljstvo i dugoročna saradnja su ono čemu težimo.

 • Zadovoljenje zahteva zajednice
  Uključivanje preduzeća u sportske, kulturne i humanitarne manifestacije predstavlja doprinos boljem životu šire društvene zajednice. Obavljajući svoju delatnost, prema postavljenim normativima iz propisa koji regulišu delatnost preduzeća, u punoj meri poštujemo i postavljene standarde koji se odnose na zaštitu životne sredine i zaštite na radu.Uprava Pinolesa zauzima se svim raspoloživim snagama za sprovođenje ove politike kvaliteta i održavanje i poboljšavanje Sistema menadžmenta kvalitetom SRPS ISO 9001/2015

 • Naše ciljeve postižemo ekonomičnim radom.

  Odgovornim i ekonomičnim korištenjem resursa, kvalitetnim dobavljačima i repromaterijalom, cilj nam je da isporučujemo konkurentne proizvode koji svojom kvalitetom, ali i cenom zadovoljavaju potrebe tržišta.

 • Motivisani radnici i saradnici ključ su za ostvarivanje naših ciljeva.

  Svi zaposleni, pozvani su da daju svoj doprinos i maksimum u ostvarivanju ciljeva preduzeća, što se može postići jedino zajedničkim snagama i svakodnevnim timskim radom. Samo predanim i odgovornim obavljanjem svakodnevnih zadataka na svakom radnom mestu, možemo i u budućnosti očuvati našu poziciju na tržištu. Dobra komunikacija između zaposlenih i uprave, te konstantna edukacija garancija su razvoja preduzeća.

 • U korak sa novim tehnologijama

  U radu koristimo najnovije digitalne tehnologije radi ostvarivanja najboljih rezultata. ERP program koji koristimo nam omogućava visok stepen automatizacije procesa, vrhunski nivo komunikacije kako interne tako i eksterne, i obezbeđuje našem preduzeću prepoznatljiv imidž na tržištu.

Impresum

PINOLES DOO

Južni bulevar 2
11118 Beograd
pak 121604

tel:  011 381 32 50 opcija 3
fax: 011 24 36 414

Matični broj: 17179446
PIB: 102007958

@pinoles_com Instagram