Furnirane zidne obloge i paneli za frontove

Techno venner

Techno venners – Dekorativne zidne obloge, paneli od mdf ploča sa tehničkim furnirom u obradama gredica, talasa, poluoblica različitih širina i dimenzija.  Za one koji žele nešto drugačije, moderno, istovremeno prefinjeno i neprolazno.

Gredice trend koji dominira sada možemo ispratiti sa furnirom i dosta elegantnijim i užim greicama od 4 i 6mm. 4 Design nudi i varijante kombinacije različitih širina gredica na ploči, kao i modele na crnim mdf pločama.

  
  

Ebanovina, orah, tikovina, natur hrast, sivi hrast, svetlo sivi hrast, beljeni hrast i makasar su najtraženije vrste furnira, i dostupni su i kao Techno Venners. Za kataloge i detaljne specifikacije kontaktirajte naš prodajni tim.

Dimenzija Techno venner mdf ploča je 3000x1200mm, zavisno od modela debljina ploča je 19 ili 21,5mm. Techno venner se može primeniti kao zidna obloga, obloga plafona, ali i kako front elemenata komoda, ormarića, plakara…. Za varijante kada se rade frontovi druga strana ploče je u istom furniru, dok se kod zidnih obloga mogu koristiti ploče sa balans furnirom.

Objavljeno: jun 2022.