Dnevna soba

Napravite okruženje koje odgovara vašem senzibilitetu i oslobodite energiju po vašem ukusu uz praktična rešenja i ideje za dnevnu sobu. Dnevna soba kao prostor u kome provodite veliki deo vremena odiše vašim karakterom! Predstavljamo ideje za dnevnu sobu koje pokreću maštu i dajemo praktična rešenja sačinjena od proizvoda iz našeg asortimana.

Inspiracija i ideje

Neka vaša dnevna soba bude mesto na kome ćete se osećati najbolje. Stvorite kreativan i inspirativan prostor uz naša idejna rešenja.

TV set – kombinacija Urban dekora

TV set – kombinacija Urban dekora

Kliknite za promenu dezena:
Orman – kombinacija Urban dekora

Orman – kombinacija Urban dekora

Kliknite za promenu dezena:
KOMODA “MIRA”, UNIVER ORAH DIŽON NATUR H3734 ST9 18 MM

Orman – kombinacija Classic dekora

Kliknite za promenu dezena:
KOMODA “GORAN”, UNIVER ORAH DIŽON NATUR H3734 ST9 18 MM

TV set – kombinacija Classic dekora

Kliknite za promenu dezena:
KOMODA “JELENA”, UNIVER ORAH DIŽON NATUR H3734 ST9 18 MM

Orman – kombinacija Natur dekora

Kliknite za promenu dezena:
KOMODA “GORAN”, UNIVER ORAH DIŽON NATUR H3734 ST9 18 MM

TV set – kombinacija Natur dekora

Kliknite za promenu dezena:
Zeleni Logo Forma

Zakažite besplatne konsultacije sa našim savetnikom

Na raspolaganju smo da podelimo iskustvo i najbolju praksu kojom Vaše želje postaju stvarnost.


  Inspiracije za dnevnu sobu i sjajna inovativna rešenja

  Sjajna rešenja najčešće dolaze onda kada se trudimo da razmišljamo jednostavno i praktično, te da u nekoliko koraka spojimo lepo i korisno.

  Bilo da je to TV set sa propratnim nameštajem u vidu komoda, polica i fioka izrađenih od najkvalitetnijih materijala u kombinaciji sa drvetom, orman koji predstavlja mini umetničko delo svoje vrste ili prosto želite da oplemenite nameštaj novim modernim izgledom, na pravom ste mestu.

  Ukoliko dnevnu sobu posmatrate kao mesto za relaksaciju i uživanje, birajte materijale svetlijih tonova, dok one tamnije boje jesu sjajno rešenje kada želite ostaviti snažniji efekat.

  Kako je minimalizam pri uređenju i dekorisanju velikih prostora sve aktuelnije rešenje, za koji god stil da se odlučite, trudite se da ovaj deo stana ne bude prenatrpan stvarima, kao i da dizajn, boje, linije i konture nameštaja budu ujednačene za jedinstvenost u dizajnu.

  Odaberite stil dnevne sobe po vašem ukusu

  Komforan i luksuzan dizajn enterijera jednostavno je postići uz materijale koji na ovaj način odišu, dok su ujedno idealna zamena za puno drvo i kompletnom prostoru dnevne sobe daju poseban efekat.

  Nature dekor dnevne sobe ne samo da nije izgubio na popularnosti, već kao kontrateža industrijsko-futurističkom stilu Urban dekora daje sjajnog suparnika u borbi za titulu stila sa najmodernijim rešenjima.

  Treći Classic stil kao ništa manje popularan od prethodna dva, nalazi se negde između i idealan je za ljubitelje komfora sa stilom, bez previše odstupanja od već dobro poznatih kontura, linija i boja.

  Posetite nas na adresi Južni bulevar 2 i budite slobodni da postavite sva pitanja našem stručnom osoblju, koje će vam sa zadovoljstvom odgovoriti!