CNC obrada pločastih materijala

CNC (Computer Numerical Control) obrada pločastih materijala od drveta predstavlja kompjuterski vođen proces koji daje odlične rezultate izrade i jedinstven izgled materijala za nameštaj po meri. U Pinoles salonu, uz kupovinu željenog proizvoda možete odabrati uslugu CNC obrade i uz savete naših ekperata odabrati najbolje rešenje za vaš prostor.

Šta je CNC obrada pločastih materijala?

CNC obrada pločastih materijala je proces obrade alatima koji su kompjeterski vođeni, na numeričkim CNC mašinama. Za CNC obradu koriste se mašine izuzetne preciznosti do +/- 0.1 mm/m, te su dobijeni rezultati gotovo savršeni. 

Ovaj proces doprinosi finalnom izgledu materijala, a na kraju i nameštaja, te je čest izbor profesionalaca koji dođu kod nas, kao i svih koji žele da unesu inovacije u svoj enterijer. 

CNC sečenje može biti pravolinijsko i krivolinijsko

Krivolinijska sečenja danas su veoma popularna u izradi nameštaja, jer doprinose autentičnosti finalnog produkta. Obavljaju se specijalnim dijamantskim alatima – glodalima. Pomoću njih materijal se može oblikovati i šarati na različite načine.

CNC sečenje u Pinolesu – obrada materijala za sjajne finalne rezultate

CNC obrada pločastih materijala od drveta, jedna je od izuzetno traženih usluga kod nas. 

Naš tim profesionalaca će CNC sečenje obaviti za vas efikasno i precizno, tako da su materijali spremni za dalju obradu i montiranje. Tokom procesa koristimo profesionalne i savremene CNC mašine izuzetnih performansi i preciznosti. 

Osim CNC sečenja, kod nas možete odabrati usluge falcovanja i nutovanja koje se takođe izvode na ovim mašinama. 

Uz našu uslugu, možete biti sigurni da će vaše ideje biti realizovane.

Posetite nas i pronađite najbolje rešenje za vas

Uz kupljen materijal koji se uklapa u vaš enterijer, možete dodatno poručiti i uslugu CNC obrade. Naši profesionalci će vam u skladu sa vašim zamislima dati predloge i rešenja.

Čekamo vas da vaše ideje pretočimo u dela!

Nalazimo se u Beogradu, na adresi Južni bulevar 2, u samom srcu Vračara. Besplatan parking, rampa za kolica i dozvoljen pristup ljubimcima, učiniće vašu posetu pravim zadovoljstvom. Iskusno i ljubazno osoblje odgovoriće na vaše zahteve i ponuditi vam materijal i usluge koje će doprineti sjajnom završnom izgledu svakog enterijera.

Zakažite termin sa Pinoles savetnikom za CNC obradu pločastih materijala