Dostava robe

Pinoles DOO u svom organizacionom sastavu ima sektor logistike koji je organizovan tako da u potpunosti, tačno i kvalitetno ispuni potrebe naših kupaca, u skladu sa misijom i politikom kvaliteta kojom se vodimo od početka rada. U prvi plan ističemo naše odabrane i obučene zaposlene, koji obavljaju svoje radne zadatke u dva distributivna centra – DC Nova Pazova i DC Niš koji predstavljaju jedinstven tim u svim vremenskim uslovima pri opsluživanju kupaca.

Dostava za veleprodajne kupce na adresu - brza i pouzdana usluga

Materijalni resursi sektora logistike su prilagođeni zahtevima distribucije. Naši magacini za pločaste materijale su opremljeni sa konzolnim i paletnim regalima i policama za smeštaj svih vrsta komercijalnih roba, te je skladištenje jednostavno. 

DC Nova Pazova odskora poseduje i savremeni bočni viljuškar Combilift, čime je proces pripreme robe pojednostavljen.

Organizacija rada, obučeno osoblje, savremene mašine i pažljivo odabrani prevoznici, obezbeđuju brzu i efikasnu dostavu za svega 24 h – svim veleprodajnim kupcima u Republici Srbiji. 

Radi povećanja nivoa usluge našim kupcima koji se nalaze na teritoriji Beograda i Niša, organizovali smo linijski transport robe, gde u zavisnosti od vremena poručivanja, organizujemo dnevnu isporuku u radno vreme kupca.

Dostava na teritoriji Beograda za maloprodajne kupce

Za maloprodajne kupce uz nadoknadu pružamo uslugu prevoza robe na adresu. Isporuka se vrši na teritoriji Beograda. O vremenu isporuke se zajedno dogovaramo, jer smo svesni da je vreme dragoceno.

U koordinaciji sa sektorom prodaje, uz predloge poboljšanja servisa i zahteve kupaca, svakodnevno nastojimo da pružimo visok nivo usluge.

Biće nam zadovoljstvo da budete naši partneri. Čekamo vas da zajedno dođemo do najboljeg rešenja za vas i pružimo vam uslugu koja će nadmašiti vaša očekivanja!

Zakažite termin sa Pinoles savetnikom za dostavu