Dečija soba

Ukoliko ste u fazi uređivanja dečije sobe i potrebne su vam ideje, istražite naš asortiman i pronađite savršene elemente za nju. Otkrijte na koje sve načine možete urediti dečiji prostor, inspirišite se i odaberite u našoj prodavnici vrhunski kvalitet za svoje dete, jer dečije sobe su mnogo više od prostorija u kojima deca samo spavaju. Kroz pronalaženje najboljeg mogućeg rešenja za sobu vaše dete će rasti i razvijati se u prijatnom i motivišućem okruženju, okruženo najprirodnijim i najkvalitetnijim nameštajem.

Zeleni Logo Forma

Zakažite besplatne konsultacije sa našim savetnikom

Na raspolaganju smo da podelimo iskustvo i najbolju praksu kojom Vaše želje postaju stvarnost.


  Moderne i praktične dečije sobe

  Pri uređenju dečije sobe treba imati u vidu godine, potrebe i interesovanja deteta kako bi se prostor prilagodio na što bolji način.

  Dizajn dečijih soba se značajno razvio poslednjih decenija i one danas podrazumevaju mnogo više od biranja roze boje za devojčice i plave za dečake. Moglo bi se reći da su kreativnost, funkcionalnost i izražavanje detetove ličnosti danas najvažniji faktori pri uređenju dečije sobe.

  Najlakši način da oživite dečiju sobu je upotrebom palete jarkih i živahnih boja.

  Inovativna rešenja za skladištenje igračaka i ostalih stvari još jedno su obeležje modernih dečijih soba. Od ugradnih polica na kojima se izlažu omiljene knjige deteta i voljene igračke do skrivenih pregrada koje čine da soba deluje urednije.

  Dečija soba s funkcionalnim nameštajem u Urban dekoru naučiće decu organizaciji od malih nogu.

  Personalizacija zauzima centralno mesto u modernim dečijim sobama. Od prilagodljivih zidnih nalepnica i postera do umetničkih kutaka u kojima možete izložiti njihove kreacije, ovakve sobe podstiču decu da se kreativno izraze.

  Klasika koja nikad ne izlazi iz mode

  Klasične dečije sobe zadržavaju svoj šarm i popularnost iz jednostavnog razloga – njihova bezvremenska estetika pruža stabilnost i osećaj sigurnosti u brzom tempu promena.

  Neka vaša deca uče o vrednosti dugotrajnih i kvalitetnih stvari, umesto prolaznih trendova. Classic dekor dečije sobe takođe promoviše održivost, jer se kvalitetni komadi nameštaja i dekoracija mogu koristiti dugi niz godina. Klasični dizajnerski elementi, kao što su elegantni nameštaj, simetrija i balans, pomažu deci da razviju estetski senzibilitet i razumeju harmoniju u prostoru.

  Klasično uređena dečija soba trebalo bi da ima pažljivo razmotren i razdvojen deo za igru od dela za učenje, kao i unapred predviđena mesta za elektronske uređaje, kako bi soba bila što harmoničnija.

  Umirujuća dečija soba s prirodnim elementima

  Priroda je najbolji ambijent za odrastanje dece i trebalo bi što više vremena provoditi sa njima u prirodi. Moderan način života u gradu to ne omogućava uvek, te bi idealno bilo kada biste barem enterijer svog doma i dečije sobe oplemenili što prirodnijim elementima.

  Neka boje u dečijoj sobi budu inspirisane prirodnim zemljanim tonovima i nijansama zelene, plave i smeđe. Ove boje umirujuće deluju na decu i stvaraju prijatan ambijent.

  Drvo je ključni element Natur dekora. Nameštaj od prirodnog drveta doneće toplinu i autentičnost dečijem prostoru. Krevet, komode i radni stolovi od drveta dodaju organsku notu i podstiču osećaj povezanosti sa prirodom. Za još bolji efekat, ali i učenje deteta odgovornosti od malih nogu, sobu možete dodatno obogatiti njegovim ličnim biljkama o kojima će morati da se stara.