Tiplovanje

Tiplovanje je proces bušenja za elemente veze koji se koriste za sklapanje nameštaja. Uz kupovinu željenog materijala, naše stručno osoblje za sve klijente vrši uslugu tiplovanja efikasno i brzo. Čitav proces odvija se na profesionalnim mašinama sjajnih performansi, te su odlični rezultati i preciznost zagarantovani. Upoznajte se sa našom uslugom tiplovanja i posetite nas na dobro poznatoj lokaciji u Beogradu!

Šta je tiplovanje?

Tiplovanje predstavlja proces bušenja materijala za elemente veze kao što su drveni tipl, ekscentar

Za ovu operaciju upotrebljavaju se specijalni alati, postavljeni na profesionalne mašine odličnih performansi. Tokom procesa koriste se specijalne burgije za drvo koje su numerički vođene, te su rezultati precizni, a spajanje pločastog materijala nakon postavljanja tipla biće vam izuzetno olakšano. 

O važnosti bušenja, govori i to što je ovaj proces neophodan prilikom postavljanja svih vrsta okova za nameštaj:

H2: Tiplovanjem do lakog sklapanja nameštaja

Tiplovanje je jedna od obaveznih operacija prilikom sklapanja nameštaja i njegova primena je široka. Korisno je odlučiti se za ovu uslugu bilo da ste stručnjaci ili želite da opremite svoj dom kvalitetnim nameštajem. 

Kod nas ćete tiplovanje iverice i drugih materijala moći da odaberete kao dodatnu uslugu, prilikom poručivanja materijala kroz corpus program. Uz kvalifikovano osoblje, lako ćete doći do najboljeg rešenja u skladu sa vašim željama. Naša usluga će vam uštedeti vreme, a kvalitetna izrada garantuje najpreciznije rezultate. 

Izuzev tiplovanja, možete se odlučiti i za sečenje po meri, kantovanje, CNC obradu i druge usluge za izradu kvalitetnog i dugovečnog nameštaja sjajne estetike. 

Posetite naš salon i uverite se u kvalitet usluga

Naš prostrani salon nalazi se u samom srcu Beograda. 

Stručno i ljubazno osbolje sačekaće vas na adresi Južni bulevar 2, na Vračaru, spremno da odgovori na vaše zahteve i upite. 

Osim pomoći pri odabiru materijala, kod nas se možete upoznati sa svim uslugama koje nudimo, te se odlučiti za one koje su vam neophodne – bilo da ste profesionalac ili hobista. 

Uz obezbeđena parking mesta, rampu za kolica i dozvoljen pristup kućnim ljubimcima, vaše iskustvo kupovine u Pinolesu biće izuzeto prijatno. 

Za dodatna pitanja i informacije uvek nam se možete javiti putem kontakt forme ili nas pozvati na neki od istaknutih brojeva telefona. Čekamo vas da odgovorimo na vaša pitanja i zajedno dođemo do najboljeg rešenja!

Zakažite termin sa Pinoles savetnikom za tiplovanje