Falcovanje

Falcovanje je proces izrade polužljeba, odnosno falca na elementima nameštaja. Kako bi nameštaj ispunio sve estetske zahteve, izuzev drugih procesa obrade, potrebno je uraditi profesionalno i kvalitetno falcovanje. Uz našu uslugu falcovanja možete očekivati kvalitetnu i preciznu izradu i odlične finalne rezultete obrade. Istražite našu ponudu i posetite nas!

Šta je falcovanje i kako se izvodi?

Falcovanje je operacija izrade zaseka, odnosno falca ili polužljeba. Izvodi se na specijalnim CNC mašinama sa alatima kao što su testere i glodala, što garantuje precizne rezultate, bez grešaka. 

Falcovanje se najčešće koristi za sakrivanje lesonita, koji se uglavnom upotrebljava za izradu leđa nameštaja. 

Lesonit je veoma važan element koji pruža stabilnost i čvrstinu TV komodama, cipelarnicima i drugim komadima nameštaja, ali vidljivost njegovog preseka narušava estetski utisak

Kako bi se to izbeglo, izrađuje se falc. U skladu sa vašim potrebama, falc može biti u različitim dimenzijama. Naš standardni je 3*10 mm i izvodi se delimično ili potpuno.

Profesionalna usluga falcovanja u Pinolesu

Pinoles stručni tim ima iskustva u falcovanju elemenata za moderni nameštaj. Nakon kupovine željenog materijala, konsultacije sa našim stručnjacima, pomoći će vam da odaberete rešenje koje je najbolje za vas. 

Falcovanje primenjujemo za različite ispune poput stakla i ogledala, za izradu ramova, kao i za elemente nameštaja, posebno za leđa od lesonita. 

Kvalitet, efikasnost i preciznost su načela kojima se vodimo i trudimo se da vaše zamisli pretočimo u dela

Posetite nas i uverite se u kvalitet usluga

Naš salon nalazi se u srcu Beograda, na adresi Južni bulevar 2. U prijatnoj atmosferi i velikom prostoru sa izloženim materijalima, sačekaće vas profesionalno osoblje koje će vam dati predloge i rešenja u skladu sa vašim idejama.

Naša vrata otvorena su za profesionalce, kao i za hobiste i sve one koji žele da unesu inovacije u svoj enterijer. Uz obezbeđen parking, rampu za kolica i dozvoljen pristup kućnim ljubimcima, poseta Pinoles salonu biće vam pravo zadovoljstvo!

Zakažite termin sa Pinoles savetnikom za falcovanje