Gerovanje

Gerovanje predstavlja proces sečenja ivica pločastih materijala pod određenim uglom, radi izrade autentičnog nameštaja. Moderni nameštaj osim funkcionalnosti treba da odlikuje i reprezentativan i jedinstven izgled, što se između ostalog postiže gerovanjem. Upoznajte se sa uslugom gerovanja kod nas i posetite nas!

Šta je gerovanje?

Gerovanje je operacija sečenja ivica pločastog materijala pod određenim uglom. Za ovaj proces koriste se testera ili glodalo. Pruža odlične efekte i finalni izgled nameštaja i idealno je za sve koji žele da kreiraju unikatan nameštaj, ili jednostavno sakriju spojeve ploča na nameštaju. 

Naš tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom vaše zahteve i ideje sprovešće u delo efikasno i u kratkom roku.

Gerovanje u Pinolesu – pouzdanost i kvalitet na delu

Vrhunski kvalitet i preciznost su načela kojima se vodimo prilikom obavljanja svih naših usluga, pa ni gerovanje nije izuzetak. 

Bilo da želite da dodate jedinstvene detalje na nameštaju, kreirate police neobičnog oblika, sakrijete spojeve na kutijama ili drugim komadima nameštaja – gerovanje je rešenje za vas. 

Osim gerovanja, kod nas možete u potpunosti pripremiti pločasti materijal za montažu i izradu nameštaja, te odabrati usluge kao što su sečenje, kantovanje, tiplovanje i mnoge druge. Za perfektne rezultate nudimo CNC obradu po meri, te će svako pronaći odgovor na svoje zahteve. 

Posetite naš salon u Beogradu i odaberite usluge po želji

Prostran Pinoles salon smešten je u samom srcu Beograda, na Vračaru, na adresi Južni bulevar 2

U prijatnoj atmosferi možete se upoznati sa materijalima koje nudimo. Stručno i ljubazno osobilje daće vam predloge i odgovore na vaše zahteve, ali i savete po pitanju usluga koji će vam biti značajni. 

Bilo da ste profesionalac i započeli ste veliki projekat opremanja enterijera, ili ste došli sa namerom da opremite svoj životni ili poslovni prostor nameštajem vrhunskog kvaliteta, u Pinolesu ćete pronaći odgovor na svoje zahteve. 

Svim našim posetiocima nudimo parking i rampu za kolica, a kućni ljubimci su u našem salonu više nego dobrodošli. Uz sve navedene benefite, iskustvo kupovine kod nas biće vam veoma prijatno!

Zakažite termin sa Pinoles savetnikom za gerovanje