Nutovanje

Nutovanje je proces izrade kanala na elementima nameštaja. Izvodi se na CNC mašini čime se dobijaju precizni rezultati, bez grešaka. Za moderan nameštaj perfektne estetike, važno je da se odlučite za profesionalce koji ovu uslugu vrše efikasno, kvalitetno i predano. Baš takav pristup negujemo u Pinolesu i trudimo se da svim klijentima ostvarimo zamisli. Istražite našu ponudu i kontaktirajte nas!

Šta je nutovanje i kada se izvodi?

Nutovanjem se kreiraju kanali na elementima nameštaja. Izvodi se na CNC mašinama, a kao alat koriste se testere i glodala. CNC mašine poznate su po svojoj preciznosti i kvalitetu, te su krajni rezultati obrade ploča odlični. Dimenzije žljeba mogu biti različite, u skladu sa idejama klijenata.

Poslednjih godina u izradi nameštaja sve je veća potreba za nutovanjem, a najčešće kod izrade posebnih detalja na elementima. U ovim slučajevima, operacija nutovanja daje potpuno novi, moderan i luksuzniji izgled nameštaja. 

Nutovanjem do nameštaja modernog izgleda

Precizni nut značajno doprinosi finalnom izgledu svake ploče, a na kraju i komada nameštaja. Operacija nutovanja je široke primene i za nju se odlučuju profesionalci poput stolara, kao i svi koji žele da u potpunosti pripreme nameštaj za montažu. 

Može se izvoditi prilikom:

  • Ugradnje led rasvete;
  • Ispune ramova;
  • Konstrukcije fioka;
  • Skrivanja preseka leđa komadnog nameštaja;
  • Skrivanja klizača fioka.

Osim nutovanja, u najvećem broju slučajeva biće vam potrebno sečenje i kantovanje, kao i druge usluge koje nudimo.

Posetite nas i odlučite se za profesionalno nutovanje

U našem salonu čeka vas širok spektar pločastih materijala, uz koje možete kreirati originalan i kvalitetan nameštaj i opremiti enterijer u skladu sa vašim željama. Uz kupovinu materijala, uvek su vam na raspolaganju usluge koje obavljamo profesionalno i efikasno

Cene nutovanja i drugih usluga variraju u zavisnosti od količine i vrste materijala, a preciznost i odlični rezultati su zagarantovani. 

Kontaktirajte nas, pogledajte naš ponudu online ili nas posetite na dobro poznatoj adresu, u Južnom bulevaru 2, na Vračaru. Pinoles salon otvoren je za sve, a uz obezbeđen parking, rampu za kolica i mogućnost da dođete sa svojim kućnim ljubimcem, svaka kupovina biće pravo zadovoljstvo!

Zakažite termin sa Pinoles savetnikom za nutovanje