Predsoblje

Potrebne su vam ideje za opremanje predsoblja? Elementi za predsoblje iz naše prodavnice su vrhunskog kvaliteta i u potpunosti prilagodljivi svačijim potrebama. Istražite asortiman i stilove, Inspirišite se i pronađite delove koji će učiniti da vaše finalno rešenje bude jedinstveno, skladno i reprezentativno baš kao i ostatak vašeg doma.

Inspiracija i ideje

Pogledajte neke ideje za hodnike i predsoblja i odaberite u našoj prodavnici stil uređenja koji najviše odražava vaš lični stil i estetski senzibilitet.

Predsoblje – kombinacija Urban dekora

Predsoblje – kombinacija Urban dekora

Kliknite za promenu dezena:
KOMODA “JELENA”, UNIVER ORAH DIŽON NATUR H3734 ST9 18 MM

Predsoblje – kombinacija Classic dekora

Kliknite za promenu dezena:
KOMODA “JELENA”, UNIVER ORAH DIŽON NATUR H3734 ST9 18 MM

Predsoblje – kombinacija Natur dekora

Kliknite za promenu dezena:
Zeleni Logo Forma

Zakažite besplatne konsultacije sa našim savetnikom

Na raspolaganju smo da podelimo iskustvo i najbolju praksu kojom Vaše želje postaju stvarnost.


  Moderna predsoblja za urbane domove

  Predsoblja se često doživljavaju kao sporedne prostorije u kojima smo samo u prolazu i zanemaruje se potencijal koji imaju. Ipak, ništa vas ne sprečava da ona izgledaju jednako dobro kao ostatak stana i budu uređena sa stilom koliko i funkcionalna.

  Ukoliko se opredelite za Urban dekor pri uređenju svog predsoblja možete ga jednostavno transformisati u izuzetno praktičan prostor. Moderna predsoblja često se odlikuju minimalističkim pristupom dizajnu. Jasne linije i oblici, kao i odabir boja i tekstura nalik na industrijske materijale, metal i kamen čine ovaj prostor elegantnim i vizuelno prostranim.

  Praktični cipelarnici sa integrisanim panelima sa čivilucima i kombinacijom vidljivih i skrivenih polica omogućiće vam jednostavnu organizaciju i odlaganje jakni, cipela, torbi i ostalih sitnica.

  Klasično predsoblje koje zrači toplinom i gostoprimstvom

  Predsoblja nisu samo mesto za odlaganje obuće i jakni – ona su prvi utisak koji posetioci stvaraju o vašem domu.

  Uz bogate drvene tonove, klasične detalje poput prefinjenih ogledala i tapeta, Classic dekor stvoriće atmosferu koja poziva na opuštanje i udobnost. Sa sofisticiranim rasvetnim rešenjima i pažljivo odabranim komadima nameštaja, klasična predsoblja pružaju osećaj dobrodošlice i izazvaće sreću svaki put kada nakon napornog dana van kuće kročite u njih.

  Svetlo i prijatno predsoblje sa obiljem biljaka

  Prirodno uređenje predsoblja je inspirisano lepotom prirode i ima moć da stvori osvežavajuću i harmoničnu atmosferu dobrodošlice.

  Biljke nisu rezervisane samo za balkon i dnevnu sobu. Predsoblje može izgledati jednako fantastično ukoliko odlučite da ga obogatite sobnim biljkama. One će se savršeno uklopiti uz Natur dekor koji podrazumeva teksture inspirisane prirodom, dosta prirodnog svetla kad god je to moguće i upotrebu nežnih zemljanih tonova kao što su nijanse smeđe i zelene.

  Za dekoraciju ovakvog predsoblja umesto veštačkih ukrasa možete upotrebiti školjke, kamenčiće, suvo cveće ili grančice kako biste uneli dašak prirodnog šarma u prostor. Takođe, ogledala sa drvenim ramovima dodaće toplinu i organski element u vaše predsoblje, pružajući mu vizuelnu prostranost.