O nama

Pinoles je osnovan 1998. godine. Konstantnim radom i ulaganjem postali smo jedan od lidera na sprskom tržištu i beležimo konstantni rast i napredovanje. Naša osnovna delatnost je distribucija materijala za industriju nameštaja i završnih materijala u građevinarstvu. Dugogodišnjim radom i konstantnim usavršavanjem širimo naše tržišno učešće  i cilj nam je da budemo besprekoran servis za naše kupce.

Veleprodaja pločastih materijala je naš  primarni posao. Trudimo se da našim saradnicima budemo pravi partner, pružimo pravi servis i olakšamo proces snabdevanja.

Pinoles maloprodaja nudi pločaste materijale sečene i kantovane po željama kupaca, ravno i krivolinijski na najmodernijim CNC mašinama, u garantovanom kvalitetu i dogovorenim rokovima isporuke.

Naš asortiman čine: oplemenjena iverica, radne ploče, abs trake, furnirane ploče, furnirske trake, OSB, visoki sjaj, akril, diht lajsne, hdf, mdf, lepak, laminat, saćaste ploče, laminatni podovi, sirova iverica, ekstrudirana iverica, kompakt ploče, kameni furnir, šper ploče, vlagootporne i vatrootporne ploče…

U našem asortimanu možete naći robu brendova Kronospan, Egger, Falco, Skin, Hranipex, AGP, Kleiberit, Rehau, IBL, Knauf, Kaltsidis, Saurland Spanplatte, Velux…Našu paletu proizvoda konstantno dopunjavamo najnovijim materijalima prateći trendove u svetu.

Istorijat Pinoles

Osnivanje firme 1998
Otvaranje DC Nova Pazova 2004
Otvaranje DC Niš 2006
Otvaranje regalnog skladišta u DC Nova Pazova 2008
Počeli smo distribuciju 24/7 na teritoriji cele Srbije 2015
Novi show room u centru Beograda 2019
Ovlašćeni distributer Grass-a 2019
Generalni zastupnik kompanije Arpa industriale i generalni zastupnik kompanije 4 Design 2022
1999 Postajemo zvanični predstavnik firme Kronošpan
2004 Početak saradnje sa Hranipex-om ovlašćeni distributer
2007 Formiranje sektora prodaje
2010 Zvanični distributer Eggera na srpskom tržištu
2018 Otvaranje savremenog proizvodnog pogona za obradu pločastih materijala
2019 Formiranje prodajne divizije okova
2021 150 zaposlenih, 551 mil. m prodate trake

P I N O L E S

P - Partnerstvo

Suštinska relacija koju negujemo unutar i izvan naše kuće. Nijedan odnos ne može biti jednostran, već mora biti višestruk i višeslojan. Mi ne radimo sa kupcima i dobavljačima – već su to naši partneri (koje negujemo). Nije nam bitno samo da neko kupi i plati robu, već radimo na tome da njegov posao bude održiv i da se razvija. Partnerstvo iziskuje poštovanje i negovanje. U relacijama zaposleni – vlasnik, službenik – šef = mi težimo zajedno istom cilju: Pinolesu – našoj drugoj kući, kući koja ima čvrste temelje i u kojoj se svi osećamo zdravo i sigurno.

I - Inventivnost

Uvek se trudimo da za svaki problem na koji naiđemo imamo adekvatno rešenje - a da budemo za korak brži, za nijansu spretniji – snalažljiviji od naših konkurenata. U našoj kući se ceni i prepoznaje inventivnost – jer se neguje stav da podsticanjem individualne inventivnosti podižemo kvalitet rada i cele naše kuće. Takvim načinom rada lakše se dostižu svi željeni rezultati.

N– Napredovanje

Napredovanje je jedan od najvažnijih zadataka svih nas. Samo radom na sebi i svojim usavršavanjem može se ići napred i samo tako se postaje deo tima koji pobeđuje. U našoj kući se insistira na tome.

O – Obrazovanje

Ići u korak sa najnovijim saznanjima je mera svih naših težnji i vrednosti, jer mi znamo da se samo stručnošću i kompetentnošću stiče autoritet kod partnera u bilo kojim relacijama. (Radeći sa takvim stavovima, naš zaposleni zna da će uvek biti podržan...)

L – Lojalnost

Vreme u kome živimo i radimo se ne može pohvaliti ovakvom filozofijom života – ali mi od toga ne odustajemo – to jeste i biće uvek temeljna vrednost naše kuće u svim partnerskim relacijama (odnosima). Nama će biti čast da znate da uvek možete da se oslonite na nas, jer mi ne radimo samo za danas, već i za sva vremena pred nama.

E– Ekipa

Zajedno smo jači – zajednički je sve lakše, lepše i bolje. To nije floskula – to je naš način života i rada. Pomozi danas kolegi i partneru, podređenom i nadređenom – jer sutra možeš biti ti taj kome je potrebna pomoć u bilo kom smislu. Negujući altruizam – mi učvršćujemo temelje naše kuće! Pronađi sebe u onome u čemu si najbolji, u onome što najviše voliš i budi taj deo tima!

S – Servis

To je naš posao! (Ili -To je jedan od naših osnovnih zadataka!)... Mi radimo na duge staze! Nismo mi najveći trgovci repromaterijala, niti tome težimo – mi smo najbolji servis našim partnerima – jer ako napreduju naši partneri – napredujemo i mi!

Naša vizija

Postati prepoznatljiva firma i pouzdan partner kod većine kupaca iz sektora u Republici Srbiji. Preduzeće Pinoles d.o.o. uvodeći međunarodnu normu  SRPS ISO 9001 i usavršavajući sistem upravljanja želi se jače afirmisati na tržištu. Kvalitetom svojih proizvoda i usluga nastoji se uzdići među firmama koje pružaju iste ili slične usluge i postati vodeća firma, te se duboko urezati u svest kupaca na području Republike Srbije.Strategija firme Pinoles je definisanje konkretnog cilja i njegovo postizanje uz podršku rukovodstva za motivisanje zaposlenih.

Usmeravanje na konkretne brojke, trendove, benchmarking redovna merenja npr. anketiranje kupaca te  statističko praćenje i uočavanje  mogućnosti poboljšavanja, preduzeće se razvija u pravcu orijentisanosti na procese.

O nama
O nama
O nama

Politika kvaliteta

 • Mi želimo zadovoljne i stalne kupce.

  Pinoles d.o.o. je orijentisan da kupcu obezbedi maksimalan servis i ispuni njihove potrebe i očekivanja u najkraćem roku, te shodno tome neprestano radimo na poboljšanju naših proizvoda i usluga. Kupac je u središtu svih procesa i zadovoljstvo i dugoročna saradnja su ono čemu težimo.

 • Zadovoljenje zahteva zajednice
  Uključivanje preduzeća u sportske, kulturne i humanitarne manifestacije predstavlja doprinos boljem životu šire društvene zajednice. Obavljajući svoju delatnost, prema postavljenim normativima iz propisa koji regulišu delatnost preduzeća, u punoj meri poštujemo i postavljene standarde koji se odnose na zaštitu životne sredine i zaštite na radu.

  Uprava Pinolesa zauzima se svim raspoloživim snagama za sprovođenje ove politike kvaliteta i održavanje i poboljšavanje Sistema menadžmenta kvalitetom SRPS ISO 9001/2015

 • Naše ciljeve postižemo ekonomičnim radom.

  Odgovornim i ekonomičnim korištenjem resursa, kvalitetnim dobavljačima i repromaterijalom, cilj nam je da isporučujemo konkurentne proizvode koji svojom kvalitetom, ali i cenom zadovoljavaju potrebe tržišta.

 • Motivisani radnici i saradnici ključ su za ostvarivanje naših ciljeva.

  Svi zaposleni, pozvani su da daju svoj doprinos i maksimum u ostvarivanju ciljeva preduzeća, što se može postići jedino zajedničkim snagama i svakodnevnim timskim radom. Samo predanim i odgovornim obavljanjem svakodnevnih zadataka na svakom radnom mestu, možemo i u budućnosti očuvati našu poziciju na tržištu. Dobra komunikacija između zaposlenih i uprave, te konstantna edukacija garancija su razvoja preduzeća.

 • U korak sa novim tehnologijama

  U radu koristimo najnovije digitalne tehnologije radi ostvarivanja najboljih rezultata. ERP program koji koristimo nam omogućava visok stepen automatizacije procesa, vrhunski nivo komunikacije kako interne tako i eksterne, i obezbeđuje našem preduzeću prepoznatljiv imidž na tržištu.

Impresum

PINOLES DOO

Južni bulevar 2
11118 Beograd
pak 121604

tel:  011 381 32 50 opcija 3
fax: 011 24 36 414

Matični broj: 17179446
PIB: 102007958

Društvena odgovornost