Rundovanje

Rundovanje je proces profilisanja ivica kojim se postiže bolji vizuelni efekat nameštaja. Za kvalitetnu izradu, funkcionalnost i sjajnu estetiku koja traje, na raspolaganju vam je Pinoles tim stručnjaka. Operaciju rundovanja obavljamo efikasno i u skladu sa vašim željama i potrebama. Istražite našu ponudu, upoznajte se sa uslugom koju nudimo i posetite naš salon u Beogradu!

Šta je rundovanje i šta se postiže ovom operacijom?

Rundovanje je operacija profilisanja ivica, tj. zaobljavanja ivica uz koju se postiže lepši vizuelni efekat određenog komada nameštaja. Najčešće se primenjuje na kuhinjskim frontovima od MDF-a koji se kasnije farbaju ili presvlače specijalinim folijama. 

Kada za vaše frontove izaberete sirovi medijapan sa rundovanim ivicama i kada se na to doda farbanje u odabranu nijansu, rezultat je autentična kuhinja koja će dugoročno upotpunjavati vaš enterijer. 

Profesionalna i kvalitetna usluga u Pinolesu

U Pinolesu možete očekivati posvećenost stručnjaka, usmerenost ka detaljima i efikasnost prilikom obrade svih materijala. Rundovanje vršimo na najsavremenijim mašinama odličnih performansi, te su precizni rezultati zagarantovani. 

Bilo da želite da ispratite novi trend ili da opremite enterijer nameštajem neprolazne estetike, ova usluga pomoći će vam da dođete do željenih rezultata. 

Čekamo vas da nam predočite svoje ideje i želje i da zajednički dođemo do najboljeg rešenja.

Posetite naš salon u Beogradu

Naš salon otvoren je za profesionalce, hobiste, kao i sve koji žele da opreme svoj enterijer materijalom odlične funkcionalnosti i neprolazne estetike. Kvalifikovano i ljubazno osoblje spremno je da vam pomogne pri odabiru pločastog materijala, okova, pribora i dodataka, ali i usluga koje su vam neophodne. 

Nalazimo se na Vračaru, u Južnom bulevaru 2. Uz obezbeđen parking, rampu za kolica i dozvoljen pristup kućnim ljubimcima, poseta našem salonu biće pravo zadovoljstvo za sve! 

Zakažite termin sa Pinoles savetnikom za rundovanje