Kupatilo

Želite da renovirate ili obogatite svoje kupatilo novim elementima, ali nemate inspiraciju za uređenje? Istražite naš kompletni asortiman za kupatilo i pronađite idealno najpraktičnije rešenje za kupatilo, te unesite jedinstvenu harmoniju i karakter u prostor. Naši proizvodi će vaše kupatilo podići na novi nivo i napraviti od njega pravu malu oazu mira i intime.

Zeleni Logo Forma

Zakažite besplatne konsultacije sa našim savetnikom

Na raspolaganju smo da podelimo iskustvo i najbolju praksu kojom Vaše želje postaju stvarnost.


  Uživajte u svedenim bojama i formama kupatila uz Urban dekor

  Urbano uređenje kupatila često donosi minimalizam, industrijske teksture kao što je beton i obradu materijala koji podsećaju na plemenite metale uz svoj visoki sjaj.

  Uz jasnu osnovnu funkciju kupatila i urednost na koju nas ono asocira, ova jednostavnost i izbacivanje bespotrebnih detalja i ukrasa mogu oslikati suštinsku lepotu i funkcionalnost savremenog gradskog života, čineći vaše kupatilo izuzetno privlačnim.

  Odmorite mozak i oči, nakon dugog i napornog dana, u kupatilu svedenih boja i jasnih linija. Izbor minimalističkog stila uređenja je sjajan način da kupatilo deluje prostrano i moderno dok istovremeno uliva osećaj spokoja i funkcionalnosti.

  Podignite kupatilo i njegovu sofisticiranost na viši nivo uz Classic dekor

  Klasični stil kupatila naglašava vrednost tradicije i neprolazne estetike. Ovakav stil, inspirisan estetikom prošlih vekova, će u vašem kupatilu stvoriti prefinjeno i uglađeno okruženje koje nikada ne zastareva.

  Kombinacija simetričnih ormarića izrađenih od visokokvalitetnog drveta najrazličitijih tekstura i umivaonika sa raskošnim ogledalom stvoriće osećaj ušuškanosti i topline, dok će istovremeno delovati veoma luksuzno.

  Napravite svoj lični mali spa centar uz Natur dekor kupatilo

  Neka vas pri uređenju inspiriše priroda. Postavite biljke poput aloe ili bambusa u kupatilo koje će pružiti svežinu i čistiti vazduh. Takođe, pri uređenju birajte prirodne materijale poput drveta i kamena koji će uneti toplinu i autentičnost.

  Paleta boja inspirisana prirodom, zajedno sa obiljem svetla, stvoriće atmosferu prozračnosti i svežine. Smanjite nepotrebne detalje u kupatilu, čime ćete postići ravnotežu između spokoja i jednostavnosti. Ovakva kupatila postaju prostor za beg od svakodnevnog stresa, pružajući umirujući ambijent i povezanost sa prirodom u samom srcu doma.