Sečenje pločastih materijala

Sečenje po meri je osnova za kreiranje nameštaja. Odmah nakon kupovine željenih ploča, u Pinolesu se možete odlučiti za usluge sečenja. Naš tim kvalifikovanih stručnjaka će obraditi materijal po vašim merama efikasno i u kratkom roku. Radimo na najsavremenijim mašinama odličnih performansi, te su sjajni rezultati zagprodjiarantovani. Kontaktirajte nas i posetite na dobro poznatoj adresi, u Južnom bulevaru 2.

Šta podrazumeva sečenje pločastih materijala?

Nakon prvog velikog koraka odabira materijala, dekora i boja, pristupa se izradi krojne liste. Krojna lista je zapravo osnova za sečenje po meri i proizvodnju nameštaja. Prema krojnoj listi se u softverima mašina pozicioniraju alati, započinje se sečenje po meri i tako izrađuju elementi, od kojih se sastoji gotov proizvod. 

Ovaj proces izvodi se pomoću programa Wintable u koji  se unose svi elementi, nakon čega se vrši optimizacija, i na kraju operacija sečenja, koje se obavlja na najsavremenijim mašinama.

U Pinolesu se za uslugu sečenja ploča od drveta odlučuju profesionalci – arhitekte, stolari, dizajneri, ali i individualni kupci i jedna je od najtraženijih usluga kod nas.  

Sečenje po meri u Pinolesu

Naš kvalifikovan tim svakom zadatku pristupa sa puno pažnje usmerene ka detaljima, kako bi vam željeni proizvod isporučili u najvišem kvalitetu. 

Bilo da vam je potrebno sečenje iverice po meri, ili ste se odlučili za obradu drugih pločastih materijala od drveta, u Pinolesu ćete pronaći odgovor na svoje zahteve. 

Ovu operaciju obavljamo na savremenim mašinama kao što je formatizer Homag HPP 300 i svakom klijentu odgovaramo na zahteve u kratkom roku, a preciznost je zagarantovana. Kontaktirajte nas i odaberite uslugu sečenja po vašoj meri. 

Uz ovu uslugu, mnogi naši klijenti odlučuje se i za usluge poput nutovanja, kantovanja, tiplovanja i drugih o kojima se možete informisati na našem sajtu. 

Sečenje po meri – cenovnik sečenja pločastih materijala 

Uz kupovinu ploča, sečenje iverice po meri, kao i sečenje drugih pločastih materijala od drveta ulazi u cenu proizvoda. Izuzetak su šper ploče, OSB ploče i kompakt ploče, Fenix kompakt i Fenix HPL ploče, kao i zidne obloge renomiranog brenda 4 design

Cene se formiraju u zavisnosti od količine i tipa materijala.

Sečenje pločastih materijala Beograd – posetite nas 

Naš prostrani salon nalazi se u samom srcu Beograda.

Ljubazno i profesionalno osoblje sačekaće vas na adresi Južni bulevar 2, na Vračaru i pomoći vam da odaberete materijal po vašem ukusu, a potom i uslugu koja vam je neophodna. 

S obzirom na to da smo smešteni u centralnom delu Beograda, gde je teško pronaći parking, za sve naše klijente obezbedili smo parking mesta, ali i rampu za kolica, te je pristup salonu omogućen svima. 

Čekamo vas da zajedno dođemo do najboljeg rešenja za vaš enterijer!

Zakažite termin sa Pinoles savetnikom za sečenje pločastih materijala