Korpus program

Korpus program je softver za projektovanje nameštaja sa detaljnom razradom gotovih proizvoda i izradom krojnih lista sa informacijama potrebnim u proizvodnji nameštaja. Koristi se za izradu plakara, komoda, cipelarnika, kuhinja itd. Uz ovaj sofver na vama je samo da sklopite nameštaj koji je u potpunosti izrađen po meri. Naš tim stručnjaka pobrinuće se da vam ovaj radni zadatak bude lak i bez muke. Upoznajte se sa uslugom koju nudimo, posetite nas i kontaktirajte.

Šta je korpus program i kome je potreban?

Korpus program je softver koji se koristi za projektovanje nameštaja.

Na osnovu mera komadnog nameštaja, kuhinje ili plakara koje dobijemo od vas, uradićemo ceo projekat, a vaše je samo da sastavite elemente koji su isečeni, iskantovani, izbušeni i da uživate u kvalitetno izrađenom nameštaju koji će trajati. 

Ova usluga je odlično rešenje za stolare, arhitekte, ali i individualne kupce koji su vešti u sklapanju nameštaja. 

Profesionalnost na delu uz tim stručnjaka iz Pinolesa

U Pinolesu na korpus programu rade isključivo stručnjaci sa iskustvom, te uz ovu uslugu možete biti potpuno bezbrižni.

Bilo da vam je potreban nameštaj po meri za vaš dom, kancelariju ili radite na projektu, te vam je neophodna brza i efikasna razrada, mi smo tu za vas. 

Osim kompletne razrade elemenata koju nudimo kroz korpus program, možete se odlučiti i za individualne usluge kao što su nutovanje, tiplovanje, falcovanje, kantovanje i druge. Istražite našu ponudu i odaberite onu uslugu koja vam je najpotrebnija. 

Posetite nas u salonu u Beogradu

Naše profesionalno i ljubazno osoblje očekuje vas na dobro poznatoj adresi u Beogradu. Nalazimo se u srcu Vračara, u Južnom bulevaru 2, a naš prostran salon otvoren je za sve posetioce koji žele da se upoznaju sa našim uslugama, kao i pločastim materijalima, okovima i dodacima koje nudimo. 

Obezbeđena su parking mesta, imamo rampu za kolica i pristup ljubimcima je dozvoljen, te će vam poseta Pinoles salonu biti pravo zadovoljstvo, a ukoliko se odlučite za korpus program, možete očekivati i potpunu uslugu nakon koje vam je preostala samo montaža.

Čekamo vas da zajedno dođemo do idealnog rešenja za vas!

Zakažite termin sa Pinoles savetnikom za korpus program