Industrijski stil u enterijeru

Drvo, čelik, beton, nedovršeni tonovi kombinovani u jednom enterijeru

Industrijski stil se poslednji par godina vrlo često vidi kao glavni motiv raznih enterijera počev od opremanja kafića, restorana, hotela, kao i enterijera stanova.

Ukoliko vas privlači ovaj stil velikih prostora sa komadima nameštaja koji izgledaju nedovršeno, a kombinuju drvo, čelik, pa i beton sa neutralnim tonovima, nemojte se ustručavati da ga primenite i u svom domu.

Kompanija Kronospan nam u svojoj novoj kolekciji predstavlja i dekore koji su nastali vođeni ovim stilom. Kod njih  primećujemo kontradiktornost izmedju grubih površina,  dizajna obradjenog kamena, kao i delikatnih nijansi od bele do sive.

Budite smeli i napravite divnu mešavinu drvnih dekora zemljanih i sivih tonova, poigrajte se sa geometrijskim formama. U svoj industrijski inspirisan enterijer ubacite i prisustvo čelika.

Tendencija industrijskog stila se veoma lepo upotpunjuje neutralnim nijansama plave, sive, petroleja i čime dobijamo vizuelnu toplinu u enterijeru.

Glavna karakteristika ovog pravca je kombinacija sirovog i nedovršenog enterijera, sa elegantnim, a ipak uklopljivim detaljima. Drvo, čelik, beton, neutralni tonovi…kao glavni nosioci ovog trenda su sjajno izvedeni na novim dekorima univera i radnih ploča.

Kuhinjske radne ploča sa novom strukturom, kao nikada ranije, izgledaju uverljivo i oplemenjuju prostor kuhinje koji često zanemarujemo.Novi dekori univera su praćeni sa identičnim dekorima HPL laminate koje možete upotrebiti za razna oblaganja pultova, zidnih površina ili umesto zidnih pločica između kuhinjskih elemenata.