INSPIRISANI PRIRODOM - ORGANIC

Nova kolekcija KRONOSPAN

Vrlo je izvesno da svako od nas najviše vremena provodi u zatvorenom prostoru bilo da je to stan, kancelarija, škola…daleko od prirode koja nas inspiriše i unosi vedrinu u naš duh. Zato je i veoma važno da prosor u kome živimo učinimo što prijatnim, približnijim prirodnim tonovima i skladu koji vlada u njoj. 

Tema organic iz nove Kronospan Global kolekcije je upravo inspirisana prirodom i prirodnim okruženjem. Kreirajte prirodni, spokojni i udoban ambijent koji će pozitivno uticati na stanje vašeg uma.

Prirodno drvo, od bledo sivih tonova do zagasito braon nijansi drveta dodaje vašem prostoru toplinu. Rustični dizajn kamena koji je inspirisan mesečevom površinom ima za cilj da vrati harmoniju sa zemljom i prirodnim površinama i dezenima.

Ovakav concept organskog okruženja je uvek upotpunjen zelenim detaljima i bojama inspirisanim organskim načinom života. U ovu temu se uklapaju dezeni koji vraćaju harmoniju i balans svakom enterijeru.


Karakteristika dekora oplemenejne iverice u ovoj Organic temi je specifična PW struktura koja najbolje oslikava prirodno drvo i koja na iverici daje utisak furnirane ploče. Upečatljivi predstavnik ove kolekcije je Hickory orah, koji je urađen u 3 varijante kao svetli, srednji i tamni. Jedan čvrst i izdržljiv dekor oplemenjene iverice koji se sjajno kombinuje sa svetlim kapućino tonovima ili pak jarkim zelenim nijansama. Hickory se odlično kombinuje i sa kuhinjskim radnim pločama koje imaju izgled škriljca i potpuno novu i autentičnu površinsku strukturu SL – slate kojom je izražen 3D efekat.

Drugi upečatljiv predsatvnik je K081 Saten Obalski Hrast sa suptilnim čvorovima i hladnim tonom, na kome je izbegnuta crvenkasta nijansa i koji je kao takav idealan za dnevne prostore koji će biti upotpunjeni zelenilom. 

Svaki dekor oplemenjene iverice možete naći i kao HPL laminat (koji možete koristiti za razne pultove, elementa nameštaja koji se savijaju ili pak zidnu oblogu), a veliki broj dekora oplemenjene iverice je praćen i sa identičnim dekorom kuhinjske radne ploče.