Kaltsidis sajt na srpskom jeziku

Najbolje od najboljih za Vas

Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je proizvođač Kaltsidis, zbog uspeha na našem tržištu, pripremio  novo izdanje web sajta sa svojim programom i aktuelnostima i na srpskom jeziku.

Kaltsidis ima tu retku i dragocenu priliku da promoviše najnovije proizvode i rešenja koje su razvijale tri generacije porodice Kaltsidis. Zato su rešenja i proizvodi Kaltsidisa osveženje industrijske kulture i dizajna, kao i besprekornog kvaliteta i proizvoda i usluga.

Brend Kaltsidis ima savremene materijale i neprestano otvara perspektive i u pogledu estetike, ali jednako tako i funkcionalnosti i kvaliteta.

Na novom web sajtu Kaltsidis možete pronaći jednostavne i efikasne prezentacije proizvodnog portfolia koji otkriva novi svet drvenih kreativnih materijala.

Posetite Kaltsidis web sajt, gde ćete se uveriti u superirornost i primenjivost furnira, furniranih ploča, drvenih podnih dekora.

Proizvodi Kaltsidis, usluge i rešenja, uvek možete pronaći u Pinoles-u, koji Vas sa radošću očekuje, noseći uvek najbolje od najboljih za Vas.

 

Objavljeno: mart 2021.