KRONOSPAN SLIM LINE K023SU - VENATO

Utisak mermera kao moderan preokret u enterijeru

Ukoliko za opremanje svog poslovnog ili stambenog prostora tražite visoko kvalitetan, postojan i moderan materijal to bi svakako bila neka od compact ploča iz Kronospan kolekcije Slim line. Atraktivni dekori ovih ploča prate nove trendove i kod opremanja enterijera, daju mnoštvo mogućnosti u kombinovanju sa drugim materijalima. Compact ploče se jednostavno obrađuju konvencionalnim alatima i nije potrebna dodatna obrada kao što je kantovanje. Jezgro ploče može biti crno ili u boji dekora.

U skladu sa svetskim trendovima u dizajnu, izdvojili smo dekor K023SU. Beli mermer u super mat strukturi svakom prostoru će dati notu elegancije. U kuhinji je to idealna, moderna, tanka radna ploča, koja se lako održava, a u dnevnoj sobi može biti atraktivan klub stočić. Naravno imala bi odličnu primenu i u opremanju vašeg kupatila.

Za koju god varijantu da se odlučite, budite sigurni da ćete Vaš prostor oplemeniti vrhunskom estetikom u lepoti primenjenog materijala,  koje ima najviši nivo postojanog kvaliteta.