Kuhinja koja osvaja svojim dizajnom

Usklađena kombinacija elegancije i prirodnosti

Velika i prostrana kuhinja kao središte životnog prostora koja osvaja dizajnom i funkcionalnošću?

Elegantan i prirodan dizajn kuhinje koji potpisuje Fuzzy's Woodart

Arhitekta i proizvođač Fuzzy's Woodart je svakako uspeo da ispuni taj cilj sa projektom kuhinje u Donjoj Austriji. Zahvaljujući kombinaciji  boje dekora U599 PM Indigo plava sa svetlim dekorom H3331 Hrast Nebraska natur ova kuhinja zrači posebnom udobnošću. Reprodukcija prirodnog hrasta u prostoriju unosi autentičnost i pre svega prisnost.

S druge strane, tamna Indigo plava boja sa baršunastom strukturom lakirane površine PM PerfectSense Matt u kuhinju unosi dašak elegancije. Ipak, ova kuhinja osvaja i svojom funkcionalnošću: nudi mnogo prostora za čuvanje i radnu ploču velikog formata.

Naročito praktičan element predstavlja kuhinjsko ostrvo u sredini prostorije. Velika prednost su i naše higijenske kompakt ploče otporne na vlagu u dekoru W1101 ST76 Solid alpsko bela, koji su zbog svojih karakteristika idealni za kuhinjske površine.

  

Boja dekora U599 PM Indigo plava kuhinji daje elegantan izgled

Prirodan i autentičan dekor H3331 ST10 Hrast Nebraska natur unosi osećaj udobnosti u kuhinju, naročito je efektan na velikim površinama

Higijenske kompakt ploče otporne na vlagu su idealan izbor za kuhinjske površine.Kompakt ploča W1101 ST76 Solid alpsko bela savršeno je upotpunila dizajn ove kuhinje

 

Izvođači radova:
investitor: Privatni sektor
Arhitekta: Fuzzy’s Woodart, Michelhausen (AT)
Proizvođač: Fuzzy’s Woodart, Michelhausen (AT)