Moderan enterijer

Sofisticirano i neprolazno

Stvar je ukusa i osećanja šta želite u vašem domu, da li ste za tople ili hladne tonove, moderan ili klasičan enterijer, ili pak nešto potpuno rustično...ali ono što većina prihvata kao osnovu neprolaznog u enterijeru su svakako dekori oraha i hrasta. U sklopu nove kolekcije Falco Trends 2019 za vas izdvajamo par dekora koji se vrlo lako mogu kombinovati u različitom dizajnu.

Orah bilo da se radi o masivu, furniru ili dekoru unvivera uvek sa sobom unosi deo raskoši i neprolazne elegancije. Na vama je da li ćete ga kombinovati sa jakim ili svetlim dekorima, ili potpuno drugačijim pastelnim tonovima kao na slici ispod. U pitanju je novi dekor kolekcije Falco – Admiral orah 640 FS26.

Hrast ima neograničen broj modifikacija na temu- od potpuno izbeljenog drveta hrasta, preko boje u naturu, zagasitih tonova do hrastova koji su farbani u potpuno tamne, crne tonove. Jedan od takvih je novi Sivi Freya hrast 631 FS26. Ideja za sofisticiranu i luksuznu trpezariju sa nogarama stola od Freya hrasta i mermernom pločom, upotpunjena tamno zelenim stolicama i pastelnim tonom zavese daje luksuznu i upečatljivu sliku cele prostorije.

Kuhinja kao nezaobilazni prostor u svakom stanu ima i ogroman broj zahteva koji treba da ispuni počev od veličine, funkcionalnosti, rasporeda svih uređaja...do onog konačnog, ali veoma bitnog izgleda. Ne zaboravite da je i to prostor u kome treba da se uživa, i unesite u njega što je više moguće detalja koji će doprineti funkcionalnosti, a naročito i vašem osećaju lepote prostora. Predlog za danas je kuhinja modernog i čistog dizajna, sa ravnim linijama i detaljima koji uvek mnogo znače. Kao kuhinjska radna ploča primenjena je Srebrna Oriana 828 FS48.

Ovo su samo neke od ideja, nadamo se da su vas nadahnule i pomogle u vašoj potrazi.