NOVA KOLEKCIJA KRONOSPAN

Trends 20/21

Kronospan je, kao i nekoliko godina unazad, lansirao još jednu izuzetnu kolekciju novih dekora za 2020. godinu. Trend kolekcije ovog proizvođača su uveliko prepoznatljive na tržištu i sigurno je da će i ova kolekcija biti veoma brzo prihvaćena kao i sve prethodne.

Nova kolekcija sadrži 18 novih dekora oplemenjene iverice,12 dekora radnih ploča i 4 nova dekora slim line tankih compact radnih ploča.

Dekori i strukture nove kolekcije su inspirisane velikim Evropskim metropolama, Barselona, Milano, Moskva, Varšava.

Barselona puna ukusa i boja je grad koji podstiče kreativnost. Bogata kulturnim i istorijskim nasleđem, inspirisala je dizajnere na kombinaciju dekora tople teksture Grange Hrasta i sivog mermera koji unosi urbanu notu u enterijer.

Milano, spoj biznisa, kulture i dobrog ukusa. Nova FLOW struktura kao mešavina betona i metala u kombinaciji sa bogatim izgledom dekora bresta daju stilizovan ambijent sofisticiranog izgleda. Dekor tamnog mermera, Noir Delux, daje svakom prostoru veličinu i eleganciju.

Moskva, dom miliona stanovnika sa raznolikim uticajima, idejama i mogućnostima. Luksuz Moskve može se naći u sposobnosti kombinovanja dekora dubokih boja i struktura metala sa elegantnim teksturama Castelo hrasta.

Varšava fascinira svojim ubrzanim rastom i razvojem. Dinamika ovog grada inspiracija je za živopisne dekore i izražajne strukture. Patinirani izgled mirne teksture Harbor Hrasta i čvornovati Evoka hrast zajedno sa dekorima metala i mermera odražavaju energiju ove metropole.

Pored nove kolekcije oplemenjene iverice i radnih ploča, Kronospan je dodao i četiri nova dekora u kolekciju Slim line koja je već poznata na našem tržištu. Tanke compact radne ploče su definitivno trend koji je sve više zastupljen i kod nas.

Dva nova dekora mermera na kompact ploči sa jezgrom u boji i dve crne compact ploče u strukturama top-mat i slade su izuzetno atraktivnog i bogatog izgleda.

Nova kolekcija Kronospan će biti dostupna na našem tržištu od 01. januara 2020. godine.