NOVA KRONOSPAN KOLEKCIJA

U Novu godinu sa novom kolekcijom

2018-ta je godina velike promene Kronospan dekora i njihove celokupne kolekcije. Prateći nove trendove i zahteve tržišta, dizajnerski tim Kronospana je uveo velike promene u samu kolekciju. Stari dekori poput svetle bukve 876 ili američke trešnje 9345 biće zamenjeni dosta prirodnijim i življim dekorima kao što su K077 Riverside Cherry ili K078 Dark Riverside Cherry.

Nova globalna kolekcija predstavlja prognozu trenda i razvijena je sa ciljem unošenja ekskluzivnosti u svaki projekat.  Broji 135 dekora oplemenjene iverice, od čega su 34 potpuno nova i autentična dekora. Kolekcija radnih ploča je značajno promenjena i broji 60 dekora.

Bazirajuci se na konceptu harmonije kontrasta, teme koje čine novu kolekciju predstavljaju suprotstavljanje kontrasta kako u dizajnu, tako i u nijansama boja, površinama i teksturama. Novi trend predstavlja selekciju koja ujedinjuje intezivne, pastelne i monohromne boje, tamno i svetlo drvo, prefinjeni mermer, kamen i metal koji su dostupni u najrazličitijim teksturama – od grubog i sirovog kamena, visokog sjaja do površina nežnih na dodir i suptilog mata. Kolekcija je podeljena u 4 teme, gde svaka tema poseduje prepozbatljiv stil dizajna:

Pratite nas i iz nedelje u nedelju otkrivajte šta nam donose ove teme i koje su to još karakteristike i novosti iz Kronospan Global kolekcije za 2018/2019 godinu.