NOVA STRUKTURA OPLEMENJENE IVERICE KRONOSPAN – FLOW

Moderno i smelo

Proizvođač Kronospan je u okviru svoje nove kolekcije predstavio novu, izuzetno modernu strukturu. Nova FLOW struktura vrlo dobro oslikava mešavinu betona i metala, veoma popularnu u dizajnu enterijera, naročito za ljubitelje industrijskog stila.

U ponudi su četiri boje oplemenjene iverice u ovoj strukturi. Od sasvim svetle „silk“ varijante do ugljano tamne.  Sve četiri varijante su izuzetno zahvalne za kombinovanje, kako sa jednobojnim tako i sa drvo dekorima, naročito onim sa izrazitom teksturom i bogatim izgledom. 


K349 Silk Flow
 
Svetla „silk“ varijanta je dostupna i kao radna ploča što može olakšati izbor kod kombinovanja dekora za izradu kuhinje.
 
K350 Concrete Flow
 
Siva boja, koja je inače u enterijerima veoma zastupljena u najrazličitijim varijantama i nijansama, u ovoj strukturi daće jednu više notu modernog i atraktivnog rešenja za vaš prostor.
 
K352 Iron Flow
 
Za one koji su više naklonjeni tamnijim nijansama, u ponudi su ugljano ili metalno tamna boja. Obe varijante mogu izgledati veoma moćno u prostoru, bilo da se radi o kuhinji ili dnevnom boravku.
 
K351 Rusty Flow
 
Kao i „silk“ varijanta i metalno tamna može se dobiti i kao radna ploča.
 

Sasvim smo sigurni da će ovi dekori privući pažnju, kako dizajnera tako i krajnjih korisnika, naročito onih koji žele nešto novo i drugačije u svom okruženju