Opremanje enterijera uz Kronospan proizvode

Projekti Arhitekata

Započnite svoje putovanje inspiracije gledajući brojne mogućnosti i primene Kronospan proizvoda.

Predstavljamo vam luksuzni dizajn kuhinje kompanije Drvona d.o.o. savršeno je prilagođen modernom načinu života sa veoma savremenim ostrvom i proširenjem trpezarijskog stola. Elegantni ormari kombinuju dekore iz  kolekcije Kronospan Avantgarde: AL04 zlato i crni akril mat. Teksture ovih materijala stvaraju zamršenu igru svetlosti sa mekim odsjajem završne obrade brušenog metala i dubinom mat teksture. Glamur zlata je naglašen potopljenim prisustvom baršunaste crne. Ovaj kontrast je povezan toplinom teksture drveta u dekoru K107 Elegantni hrast. Drveni čvorovi na frontovima i radnoj ploči uravnotežuju celokupn izgled. Ravna ivica radne ploče i veoma diskretne ručke na donjim kuhinjskim elementima doprinose minimalizmu dizajna. Krajnji rezultat je moderna privlačnost, koja spaja čistoću forme sa ekspresijom materijala.

Projekat je realizovan sa Kronospan materijalima, od strane kompanije Dracaona doo, Karlovac. Inspirišite se i uživajte u vašem putovanju kroz odabir dekora za vaš prostor.

Na Kronospan veb stranici pogledajte deo Projekti koji je ispunjen vrhunskim komercijalnim i stambenim projektima realizovanim sa Kronospan proizvodima, a od strane vrhunskih arhitekata i dizajnera.

Dekori su korišćeni za kuhinjske elemente, za kuhinjsko ostrvo, proširenje trpezarijskog stola:

  

Objavljeno: jul 2022.