PAINTABLE MDF

MDF ploče spremne za farbanje

Opremanje enterijera, unazad nekoliko godina, postaje sve zahtevniji posao. U situaciji kada se insistira na što kraćim rokovima i višem nivou kvaliteta, kada se cene repromaterijala povećavaju svakodnevno, neophodno je naći balans koji će pomiriti tako kontradiktorne zahteve.

Sve ovo nameće potrebu za rešenjima koja obezbeđuju brzu i kvalitetnu izradu gotovih proizvoda za opremanje enterijera.

Kod proizvodnje nameštaja, naročito je problematično kada se koristi repromaterijal koji zahteva dodatnu, površinsku obradu bojama i lakovima. U ovim slučajevima od velike je važnosti što je moguće više skratiti vreme izrade, a da to ne utiče na kvalitet krajnjeg proizvoda.

PAINTABLE MDF ploče su idealno rešenje u ovim slučajevima. Ploče su oplemenjene visoko kvalitetnom folijom sa specijalnom završnicom koja omogućuje nanošenje površinskog premaza bez dodatnih operacija koje se inače praktikuju kod farbanja i lakiranja. Dovoljno je samo očistiti površinu pre nanošenja premaza.

Ove MDF ploče, spremne za fabranje, nudimo u dve strukture

Naročito je interesantna varijanta sa teksturom drveta jer se često ovakav izgled površine zahteva u varijanti neke od uni boja što se inače ne može postići kod klasične obrade sirovih MDF ploča.

Primenom ovih ploča u proizvodnji nameštaja i opremanju enterijera znatno se štedi na vremenu, sredstvima i resursima, a nude vam slobodu kreativnog završetka svakog enterijera.

Struktura na pločama je obostrana, što daje još veće mogućnosti kombinacija.

MDF Arkopa paintable tekstura obostrano - 2800x1220x18 - 934/934

MDF Arkopa paintable glatka obostrano - 2800x1220x18 - 933/933