Priroda je trend koji ne izlazi iz mode

Furnirani MDF Hrast Rustic Burl

Živeći u turbulentnom vremenu, zanemarujemo prave životne vrednosti, ne osvrćući se na okruženje, zaboravljajući šta znači tišina i gde stanuje harmonija.  

Osmelite se i okrenite kormilo. Pronađite sklad i uživajte u prirodnom ambijentu svaki dan, a mi smo tu da vas podržimo na putu ka zdravoj odluci.

Zahvaljujući visokokvalifikovanim stručnjacima koji biraju najbolje drveće i plantaže, često iz najudaljenijih krajeva sveta,  dobijamo mogućnost da naš prostor učinimo jedinstvenim i savršenim.

Unesite pravo drvo u vaš dom i neka avantura počne. Izađite iz ujednačenog i svakodnevnog i dopustite prirodi da govori svoju priču.

Hrast je simbol porodice, snage, moći i dugovečnosti. Odabirom rustičnog hrasta, birate eleganciju, tradiciju i stabilnost. Rustični hrast oplemenjuje porodični dom, pružajući mu toplinu i poseban senzibilitet.

Kako hrast poseduje miran i nenametljiv ton,  dobrodošao je i u spavaće soba, čineći ih izuzetno prijatnim i relaksirajućim.

Rustični hrast uklapa se i u moderno i u tradicionalno, te pokrenite maštu i neka ona nema granica. Pinoles će omogućiti da ta mašta postane stvarnost, a vaš dom kutak dobrih vibracija, sklada i ljubavi.