Trend koji osvaja

Beton trend novog doba

Modran i poseban stil u uređenju enterijera svakako predstavljaju drvo i beton. Kombinacija ova dva materijala donosi potrebnu dozu balasna jer hladnoća betona suptilno bude ublažena sa mekoćom drveta.

Beton se poslednjih par godina vratio na velika vrata sa trendom industrijskog stila. Gotovo da se podrazumeva da beton i industrijski stil idu zajedno. Betonski zidovi, podovi, komode, delovi nameštaja, lampe, lusteri....prisutan je svuda.

Kada se koristi u enterijeru beton daje utisak težine i dominacije u prostoru. Njegova struktura i osećaj pod rukom su unikatni. Kada želimo da istaknemo strukturu, preporuka je napraviti kontrast. Beton najbolji kontrast ostvaruje sa drvetom.

Pored industrijskog stila, beton je prisutan i u nordijskom i loft stilu. Najvišu primenu pronalazi u kuhinjama, naročito radnim površinama koje verno oponašaju beton. Zahvaljujući svom sivom tonu odlično se uklapa sa mnoštvom dekora i struktura. Iako deluju hladno, betonski dekori se uvek lako mogu ˝utopliti˝sa mnoštvom drvnih dekora.

U našoj ponudi možete pronaći mnoštvo dekora koji su reprodukcije betona, metala i sivih tonova koji se savršeno nadopunjuju.