Velux prozori GLL B

Nov, energetski optimizovan prozor sa donjim upravljanjem GLL 1055

Zahvaljujući ThermoTechnologyTM  izolacionom sistemu, novi, energetski optimizovan krovni prozor ima superiornije izolacione performanse. Dakle, vaš dom je visoko energetski efikasan i postaje topao. Ostale pogodnosti su: dodatna dihtung guma za poboljšanu nepropustljivost vazduha i laminirano staklo za dodatnu sigurnost. Nedavno redizajnirana, pocinkovana ručka u donjem delu prozora, čini ovaj prozor pogodnim za ugradnje kod visokih parapetnih zidova kao i kod zidova sa velikim kosinama.

Velux krovni prozor GLL B sa donjim upravljanjem

Recite doviđenja promaji

Dodatna dihtung guma poboljšava izolaciju, a prozor ne propušta vazduh i najbolji je u svojoj klasi. Rezultat je mogućnost da uživate u prijatnoj klimi u vašem domu bez nepoželjne promaje. U kombinaciji sa ThermoTechnologyTM izolacionim sistemom, dobijate krovni prozor sa odličnim energetskim performansama.

*Dodatna dihtung guma


Koristi manje enegije
Ono što čini vaš krovni prozor specijalno moćnim štitom protiv vetra i hladnog vazduha, jeste inovativni izolacioni sistem, napravljen od najnovijih materijala koji su izabrani zbog izuzetnih izolacionih svojstava. Rezultat je manji gubitak energije i veća energetska efikasnost.

*ThermoTechnologyTM

krovni prozor sa donjim upravljanjem

Sigurnosno staklo za dodatni mir
Možete da spavate, radite i igrate se bezbedno ispod ovog krovnog prozora zahvaljujući laminiranom unutrašnjem sloju stakla. Ako se staklo udari veoma jako i pukne, vaš krovni prozor se neće razbiti u sitne parčiće i rasuti se. Idealno kada želite dodatnu sigurnost i mir.

*Sigurnosno staklo

Velux krovni prozor sa donjim upravljanjem i sigurnosnim staklom