Zašto je siva uvek dobro rešenje?

Siva i sve njene nijanse u enterijeru

Svetlo siva, prašljavo siva, kameno siva, hladno siva, dijamant siva, šljunak siva, cubanit siva, cobalt siva, onix siva......ne bez razloga toliko nijansi! Bilo da je u pitanju farbanje zidova, odabir kuhinja, komoda, dvoseda... siva je boja koju možete naći u širokom dijapazonu nijansi i time je kombinovati sa svim mogućim tonovima. Uz crvenu, narandžastu, belu, crnu....uvek možete naći odgovarajuću sivu nijansu.

U enterijeru se crne mnogi pribojavaju ako nemaju veliki i otvoren prostor, ali na takvim mestima jedna od nijansi sive svakako lako nađe svoje mesto. Kombinacija plave i sive može biti dobar izbor ako želite prijatan i sofisticiran prostor.

Sa kombinovanjem bele i sive sigurno dobijate moderan i raskošan prostor.

Ako želite da unesete glamur u svoj dom nemojte se plašiti kombinacije ljubičaste i sive.

Kombinacija sive i narandžaste može biti veoma zanmljiva i uneti toplinu i vedrinu u svaki prostor.

Siva se može kombinovati i sa drvnim dekorima, samo je bitno odabrati željeni drvni dekor i uz njega naći adekvatnu sivu.

I ne zaboravite i na prednosti sivih tonova sa mat površinom! 

Pored Egger Perfect Mat MDF ploča, sada je tu i novi ton sive iz kolekcije Yildiz – dim siva 429. Takođe sa matiranom, baršunastom strukturom, glatka i hladna dim siva na kojoj ne ostaju otisci prstiju, na radost svih domaćica.