Sauerland ekstrudirana iverica

Lagana, izdržljiva, otporna, precizno ravna – savršena

Avioni visoke tehnologije prevoze do 800 ljudi. Oni ne bi mogli da uzlete ukoliko smanjenje težine ne bi bilo jedno od najvažnijih principa konstrukcije.

Moderna vrata moraju pokriti niz tehničkih namena. Za većinu njih, standardna ploča iverice je preteška, dok Sauerland ekstrudirana iverica garantuje pravu težinu. Rešenja za bolja vrata!

                                                      Be light!

Velike brane moraju da izdrže milione tona vode –  upravo ovaj zadatak je ostvaren pomoću  luka okrenutog prema vodi. Ovaj princip konstrukcije je tajna izdržljivosti ogromne otpornosti na udar.

Moderna vrata moraju da se odupru velikom stresu. Vrata se otvaraju/zatvaraju svaki dan, nebrojeno puta. Sauerland ekstrudirana iverica garantuje njihov integritet decenijama.

                                                      Be strong!

Svi hard diskovi računara moraju biti izuzetno precizni u debljini. Ako nisu precizni, glava za čitanje će dodirnuti površinu i doći će do uništavanja važnih podataka.

Moderna vrata moraju biti savršene površine. Završne obrade kao što su lakirane površine ili oplemenjene površine HPL laminatom su veoma osetljive. Sauerland ekstrudirana iverica održava vrhunsku preciznost tokom dugog veka trajanja.

                                                      Be precise!

Najsavremeniji automobili ne bi trebalo da se deformišu i krive kako bi garantovali najbolje održvanje na putu i sigurnu vožnju. Odgovarajuća konstruktivna ispuna je presudna za njihove preformanse.

Moderna vrata treba da ostanu ravna iz više razloga – spojevi rade savršeno, ni buka ni hladnoća ne mogu proći. Sa Sauerland ekstrudiranom ivericom kao ispunom, vrata se pravilno zatvaraju, bez zapinjanja.

                                                     Be straight!

Objavljeno: april 2022.