Perfect mat dekori

Dekori univera sa mat završnicom na kojima ne ostaju otisci prstiju

Kompanija Egger je osmislila dekore medijapan ploča i laminata koji su dostupni u više neutralnih boja, na kojima ne ostaju otisci prstiju, pa samim tim neće biti mrlja čak ni na elementima izloženim čestim dodirima, poput vrata bez ručica.

Dostupni u nizu prigušenih tonova, omogućavaju da jednostavnost oblika dođe do punog izražaja i pobudi nenametljiv utisak vrhunske vrednosti.

Univer u kompinaciji sa potpunim mat efektom na mdf -medijapan ploči

Baršunasta mat površina  na mdf - medijapan ploči je sušta suprotnost površinama visokog sjaja, a osmišljena je kako bi se zadovoljila sve veća potreba za visokokvalitetnim završnim slojevima prigušenog izgleda, koji su se počeli pojavljivati u nekim sofisticiranim stambenim i poslovnim objektima.

Potpuni mat na mdf-medijapan ploči, kombinovan sa ekskluzivnim univer pločama

Usled brzog ritma života osećaj smirenosti sve više povezujemo sa pojmom ekskluzivnosti. Pefect Matt dekori na mdf - medijapan ploči upravo predstavlja tu smirenost. Na slikama su kombinovani sa dekorima univera koji imaju novu i specifičnu strukturu sinhronizovanih pora koja im vizuelni doživljaj toliko poboljšava da se danas teško prave razlike između univer ploča i furnira. Univer sa sinhronizovanim porama se danas popeo nekoliko koraka gore.

U222 PM Krem