U harmoniji crna i priroda

Za prijatan osećaj stanovanja: prirodno i moderno

Osećati se prijatno kod kuće je veoma važno, čak i kada je u pitanju dizajn nameštaja. Svi koji provode puno vremena između svoja četiri zida čeznu za prirodnošću u svom domu. Ipak, pored efekta prirodnosti, postoji i želja za modernim elementima. Autentične reprodukcije drveta i crne površine upravo odgovaraju ovom dodatnom zahtevu. U svetu trendova  prirodno drvo je konstantan dizajnerski element. 

Crna boja je uvek bila sinonim elegancije i stila. Međutim, u enterijeru ona nije bila visoko pozicionirana, ali samo zbog činjenice da je prvi utisak da će crna zatvoriti prostor i da je namenjena isključivo za prostrane kuhinje, dnevne sobe...


Pod motom „Black is back ” crna boja se vratila u dizajn preko detalja kao što su ručke i metalni okviri. Različiti crni dekori  su savršeno dizajnerski usklađeni sa prirodnim dekorima.
Baš kao i kombinacija različitih vizuelnih efekata, površine takođe imaju značajan uticaj na atmosferu u prostoru: posebno mat površine poput PerfectSense Matt ili laminata PerfectSense Topmatt, koje nisu samo moderne već nameštaju daju poseban karakter.

Crna dobija novi status!
U modnoj i automobilskoj industriji crna je glavni favorit. U dizajnu nameštaja i enterijera ova boja sve više dobija na značaju.
Crni frontovi nameštaja ili zidne obloge su odličan izbor. U prostoru stvara osećaj otmenog bez nametljivosti.

 

Sa crnom se ne može pogrešiti!
Pored velikih mogućnosti primene, crna se koristi i kao moderan kontrast matiranim površinama. Dodaci, armature u kupatilu i kuhinji ili mali, tamni detalji koji privlače pažnju, poboljšavaju moderan dizajn.

Crni pod privlači pažnju
Efekat boje na podu je često potcenjen. Crni pod je elegantan i moderan. Veštom upotrebom u kombinaciji sa kontrastima neutralne ili univerzalne boje, crna postiže izvanredan efekat.