Budite inspirisani

Proširena kolekcija laminatnih podova Egger

Bilo u spavaćoj sobi, trpezariji,  kancelariji ili restoranu - Egger laminatni podovi nude proizvod koji odgovara svemu, skoro svuda. Standardizovane kategorije kvaliteta pomažu u donošenju prave odluke o postavljanju. Te kategorije su bazirane na stepenu i vrsti upotrebe.

Sa Egger laminatnim podovima možemo zaključiti samo jedno: Kvalitet koji prevazilazi vaša očekivanja.

Dnevni boravak i kuhinja su obično mesta okupljanja porodice. Laminatni pod bi ovde trebao biti naročito lagan za održavanje. Sa Egger laminatnim podom, čišćenje je jednostavno i lako, a istovremeno pruža visoki stepen udobnosti. Laminatni pod ima kategoriju kvaliteta od barem 31. U principu, svi su Egger laminatni podovi prilagođeni za spavaće sobe i sobe za igru.

Egger laminatni podovi su takođe pogodni i za upotrebu u poslovnom sektoru. Laminatni pod bi za hotelske sobe trebao da bude savremen i izdržljiv. Sve podne obloge iz kategorije kvaliteta 31 nagore ispunjavaju ovaj uslov. Za prodavnice, kancelarije,apoteke.... bi trebali da odaberete laminat iz kategorije kvaliteta 32 i naviše, Aqua+ laminatni pod i Design+ laminatni pod su posebno preporučeni za te prostore. Za prostore koji se mnogo koriste, najbolji izbor su Design+ laminatni podovi u kategoriji kvaliteta 33. Te podne obloge su vrlo otporne i dobro prilagođene tim prostorima.

Verujemo da će presudno za odabir vašeg poda biti izgled dekora. Eggerova široka paleta laminatnih podova će nesumnjivo zadovoljiti i najspecifičnije zahteve. Uživajte u odabiru. Pogledajte galeriju i neka vas ove slike inspirišu. Vidimo se u prodavnici laminatnih podova u Južnom bulevaru 2 u Beogradu, ili širom Srbije u maloprodajama naših distributera.

Posetite i našu web prodavnicu i pogledajte ponudu laminatnih podova.  

online prodavnica