FALCOVANJE I NUTOVANJE

Operacije izrade otvora i kanala na elementima koji se koriste za postavljanje lesonita, rasvete i ostalih ugradnih elemenata

{caption}

Moderan nameštaj, sve više zahteva ugradnju led rasvete, kao posebnog detalja, koji u ormarima daje dodatno svetlo, a u vašim policama i kuhinjama poseban vizuelni efekat, akcentovanjem detalja. Lesonit, kao značaj konstruktivni element, koji daje krutost i stabilnost svim elementima nameštaja, a ne treba da bude vidljiv na komodama i policama koje su centralna tačka našeg doma, najbolje da se ugraditi primenom operacija falcovanja ili nutovanja. 

FALCOVANJE I NUTOVANJE 

su operacije izrade otvora i kanala na elementima koji se koriste za postavljanje lesonita, rasvete i ostalih ugradnih elemenata. Ove operacije se izvode na CNC mašinama a kao alati se koriste testere ili glodala. Moderan nameštaj, sve više zahteva ugradnju led rasvete, kao posebnog detalja, koji u ormarima daje dodatno svetlo, a u vašim policama I kuhinjama poseban vizuelni efekat, akcentovanjem detalja. Lesonit, kao značaj konstruktivni element, koji daje krutost I stabilnost svim elementima nameštaja, a ne treba da bude vidljiv na komodama i policama koje su centralna tačka našeg doma, najbolje da se ugraditi primenom operacija falcovanja ili nutovanja.