Hranipex

{caption}

Kompanija Hranipex je proizvođač i distributer kant traka u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Program Hranipex proizvoda obuhvata široku kolekciju kant traka kao i izbor topivih, disperzionih, montirajućih i lepkova za konstrukcije. Kao šlag na torti u ponudi je i paleta sredstava za čišćenje, kao i agregata za nanošenje tih sredstava, koju su izuzetno zgodni za automatsko čišćenje delova nameštaja. Saveti Hranipex eksperata su dostupni svima.

Hranipex je osnovan 1993. Kompanija je od tada neprestano rasla i evoluirala u to što je sada. Tim je vođen neprekidnim razvojem i unapređenjem kupaca i njihovog poslovanja. Osim u Češkoj Republici, Hranipex ima ekspoziture u Nemačkoj, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Austriji, Poljskoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Rumuniji, Litvaniji, Ukrajini, Belorusiji, i distributere u ostalim evropskim zemljama. Cilj zaposlenih u Hranipexu je rast i otvaranje novih tržišta u zemljama u kojima nisu prisutni. Filozofija Hranipex kompanije se dokazala kao efikasna. Kvalitet, brzina, pouzdanost, vrhunski servis i profesionalni pristup u svim stvarima su kamen temeljac zadovoljstva kupaca Hranipex-a.

Pinoles sa Hranipex-om uspešno sarađuje još od 2004.godine. Više o Hranipex-u možete pogledati na adresi www.hranipex.cz