Politika zaštite privatnosti

Mi ozbiljno shvatamo privatnost Vaših podataka. Naša politika zaštite podataka je osmišljena kako biste bili obavešteni o našoj praksi u vezi sa prikupljanjem, korišćenjem o otkrivanjem podataka koje nam dostavite prilikom pristupanju www.pinoles.com

{caption}

Molimo Vas da se upoznate sa pravilima politike zaštite privatnosti, jer bilo kakvo korišćenje ove internet stranice podrazumeva Vaše prihvatanje uslova navedenih u ovom dokumentu. Pristupanjem našem internet sajtu, Vi potvrđujete vašu saglasnost sa obavezujućim karakterom ove Politike zaštite privatnosti, i dajete pristanak da se podaci o Vama prikupljaju, koriste i otkrivaju u skladu sa ovom Politikom zaštite privatnosti.

Informacije koje možemo da prikupljamo i obrađujemo

Informacije koje možemo da prikupljamo i obrađujemo su sledeće:

Kako prikupljamo podatke

Podatke  o Vama prikupljamo na nekoliko načina: direktno kada nam iste Vi dostavite ili automatski dok koristite sajt. Prikupljamo samo one lične podatke koje Vi želite da nam dostavite ili one koji su neophodni kako bismo Vam pružili ili unapredili usluge. Vi niste dužni da nam dostavljate nikakve lične podatke, ali u tom slučaju postoji mogućnost da nećete moći da koristite sve sadržaje internet sajta. Direktne lične informacije kao što su ime, prezime, adresa, e-mail adresa, telefonski broj i slično prikupljamo samo ukoliko nam ih Vi dostavite.

Lični podaci

Lični podaci koje prikupljamo na našem sajtu ili putem sajta mogu da obuhvate informacije koje navedete:

Lični podaci koje prikupljamo na našem sajtu ili putem sajtu mogu da obuhvate i evidenciju i kopije naše međusobne prepiske (uključujući i-mejl adrese), ukoliko nas kontaktirate, Vaše odgovore u anketama ukoliko Vas zamolimo da ih popunite u svrhe istraživanja, kao i Vaše pretrage na našem sajtu.

Automatsko prikupljanje podataka

Automatski, dok koristite sajt, možemo da prikupljamo podatke koji uključuju detalje o korišćenju, IP adrese i informacije prikupljene putem kolačića i  druge tehnologije za praćenje. Pristupanjem našem sajtu Vi nam odobravate da možemo da automatski prikupljamo i obrađujemo navedene podatke.

Informacije koje možemo prikupljati automatski prilikom Vašem pristupanja sajtu, dok pretražujete sajt i aktivni ste na njemu, su određene informacije o Vašoj opremi, aktivnostima i obrascima pretraživanja, uključujući i:

Informacije koje automatski prikupljamo predstavljaju statističke podatke. Oni nam pomažu da poboljšamo sajt i pružimo bolju i personalizovanu uslugu jer nam omogućavaju da procenimo broj naših posetilaca i njihove obrasce korišćenja sajta, da sačuvamo informacije o Vašim preferencijama, što nam omogućava da sajt prilagodimo Vašem interesovanju, da ubrzamo Vašu pretragu, da Vas prepoznamo kada ponovo posetite sajt, kao i da analiziramo kako korisnici koriste sajt za interne potrebe u oblasti marketinga i istraživanja.

Kolačići i druge tehnologije

Sve o kolačićima možete da pročitate na našoj stranici o njima ovde

Kako koristimo Vaše informacije

Mi koristimo informacije koje prikupimo o Vama ili koje nam Vi dostavite, uključujući i sve lične podatke:

Obezbeđenje sigurnosti Vaših ličnih informacija i drugih podataka

Pinoles doo preduzima sve potrebne mere kako bi Vaše lične informacije bile sigurne. U tom cilju, samo ovlašćeni zaposleni Pinoles doo, kompanija koje su pružaoci usluga, koji su svi obavezni da čuvaju poverljive informacije, imaju pristup Vašim ličnim podacima.

Radi zaštite Vaših informacija, uspostavili smo mehanizme koji Vam omogućavaju da upravljate svojim informacijama tako što možete da podesite pretraživač da odbije sve ili neke kolačiće pretraživača, ili da Vas upozori kada se kolačići šalju. Ako onemogućite ili odbijete kolačiće, imajte na umu da neki delovi ovog sajta mogu biti nedostupni ili da neće pravilno funkcionisati. Pored toga, primenjujemo mere koje treba da zaštite Vaše lične podatke od slučajnog gubitka i neovlašćenog pristupa, korišćenja, promene i otkrivanja. Sve informacije koje nam dostavite čuvaju se na našim bezbednim serverima sa zaštitnim zidovima.

Sigurnost i bezbednost Vaših podataka takođe zavisi od Vas. Ukoliko ste dobili (ili ste izabrali) lozinku za pristup određenim delovima našeg sajta (B2B portal), Vi treba da čuvate ovu lozinku u tajnosti. Molimo Vas da nikom ne otkrivate svoju lozinku.

Prenos informacija putem interneta nije potpuno siguran. Iako ćemo se mi potruditi da zaštitimo Vaše lične podatke, ne možemo da garantujemo bezbednost Vaših ličnih podataka koji su dostavljeni na naš sajt. Svaki prenos ličnih podataka je na sopstveni rizik. Mi nismo odgovorni ukoliko ne podesite privatnost ili ne uzmete u obzir mere bezbednosti koje su date na sajtu.

Otkrivanje Vaših informacija

Pinoles doo nikada neće deliti Vaše lične podatke sa trećim licima koja nameravaju da ih iskoriste u direktne marketinške svrhe ili  bilo koje druge svrhe.

Mi možemo otkrivati prikupljene informacije o našim korisnicima, kao i informacije koje ne identifikuju pojedinca, bez ograničenja. Možemo otkriti lične podatke koje prikupljamo mi, ili ih Vi dostavljate kao što je navedeno u ovoj Politici o privatnosti:

Pored toga, možemo otkriti Vaše lične informacije:

Pristup i izmena Vaših podataka

Možete zahtevati da ažurirate svoje lične podatke koje mi posedujemo tako što ćete nas kontaktirati na kontakt@pinoles.com. Ako ne želite da Vašu i-mejl adresu ili kontakt informacije koristimo za promovisanje sopstvenih projekata i usluga, ili projekata i usluga trećih lica, možete da se odjavite tako što ćete nam poslati i-mejl na odjava@pinoles.com u kojem ćete navesti svoj zahtev.

Ostali  internet sajtovi

Naš internet sajt može sadržati linkove za druge internet sajtove koji nisu pod našom kontrolom i koji ne podležu ovoj Politici zaštite privatnosti, što znači da ova Politika zaštite privatnosti ne važi za te sajtove, te Vam stoga preporučujemo da pažljivo pročitate politiku zaštite privatnosti svakog sajta koji posetite. Ukoliko pristupite drugim internet sajtovima koristeći date linkove, operateri ovih internet sajtova mogu tražiti informacije od vas koje će koristiti u skladu sa svojim politikama zaštite privatnosti, koje se mogu razlikovati od naše.

Korišćenje Google Maps alata

Na našoj veb strani koristimo Google Maps (API) kompanije Google LLC., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SAD (“Google”). Google Maps predstavlja uslugu na vebu kojom se prikazuju interaktivne (topografske) karte sa ciljem vizuelnog predstavljanja geografskih informacija. Korišćenjem ove usluge vam se prikazuje naša lokacija i olakšava dolazak do nje.Već prilikom pozivanja podstranice na kojoj je povezana karta sa Google Maps, informacije o Vašem korišćenju naše veb strane (kao npr. vaša IP adresa) se prenose na Google-ov server u SAD-u. To se dešava nezavisno od toga da li Google stavlja na raspolaganje korisnički nalog preko koga ste se prijavili, ili korisnički nalog ne postoji. Ako ste prijavljeni kod Google-a, Vaši podaci se direktno povezuju sa Vašim nalogom. Ako ne želite povezivanje sa Vašim profilom kod Google-a, pre aktiviranja tastera se morate odjaviti. Google čuva Vaše podatke (čak i za korisnike koji nisu prijavljeni) kao profile korišćenja i analizira ih. Ako eventualno niste saglasni da se ubuduće Google-u vrši prenos vaših podataka u okviru korišćenja Google Maps, takođe postoji i mogućnost da veb uslugu Google Maps-a potpuno deaktivirate, tako što ćete isključiti korišćenje JavaScript-a u vašem pretraživaču. Google Maps i prikazivanje karata na ovoj internet strani se tada više ne može koristiti.

Korišćenje Youtube video zapisa

Ova veb strana koristi Youtube funkciju integrisanja za prikazivanje i reprodukciju video zapisa dobavljača „Youtube“, koji pripada kompaniji Google LLC., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SAD („Google“).Pri tome se koristi prošireni način zaštite podataka, koji prema informacijama dobavljača memorisanje korisničkih informacija pokreće tek pri reprodukciji video zapisa. Kada se pokrene reprodukcija integrisanih Youtube video zapisa, dobavljač „Youtube“ koristi kolačiće radi prikupljanja informacija o ponašanju korisnika. Prema informacijama „Youtube“-a oni, između ostalog, služe za evidentiranje statistike video zapisa radi poboljšanja jednostavnosti korišćenja i sprečavanja zloupotrebe. Ako ste prijavljeni kod Google-a, kada kliknete na video zapis Vaši podaci se direktno povezuju sa vašim nalogom. Ako ne želite povezivanje sa vašim profilom kod YouTube-a, pre aktiviranja tastera se morate odjaviti. Google čuva Vaše podatke (čak i za korisnike koji nisu prijavljeni) kao profile korišćenja i analizira ih.

Maloletni korisnici

Ukoliko ste maloletni, neophodno je da dobijete dozvolu svojih roditelja ili staratelja pre nego što nam date informacije o sebi. Maloletnim korisnicima koji nemaju ovakvo odobrenje nije dozvoljeno da nam daju lične informacije.

Izmene naše Politike zaštite privatnosti

Pinoles doo zadržava pravo da vrši izmene ove Politike zaštite informacija, bez prethodne najave. Stoga, molimo Vas da sledeći put kada posetite naš sajt, ponovo proverite uslove kako biste bili upoznati sa eventualnim promenama do kojih je došlo. Sve informacije o izmenama u našoj Politici zaštite privatnosti ćemo objaviti na ovoj stranici. Datum kada je Politika privatnosti poslednji put revidirana nalazi se na vrhu stranice.