Usluge

Kvalitet, pouzdanost i stručnost su načela koja negujemo u Pinolesu. Odgovaramo na zahteve profesionalaca – stolara, arhitekata, dizajnera, ali i na upite individualnih kupaca koji žele da opreme svoj enterijer. Naše usluge obuhvataju najrazličitije vrste obrade materijala na bazi drveta i vršimo ih na najsavremenijim mašinama – precizno i efikasno. Uz širok asortiman proizvoda i usluge obrade, sa lakoćom možete opremiti svaki enterijer funkcionalnim i estetski primamljivim komadima nameštaja. 

Posetite Pinoles salon, upoznajte se sa našim uslugama i kontaktirajte nas!

Falcovanje

Falcovanje je proces izrade polužljeba koji nudimo u okviru naših usluga. Profesionalno, kvalitetno i pouzdano na najsavremenijim mašinama za vas izrađujemo falc po meri. Istražite našu ponudu i podignite estetiku i funkcionalnost nameštaja na visoki nivo.

Detaljnije

CNC obrada pločastih materijala

CNC sečenje i obrada pločastih materijala je numerički vođeni proces koji se izvodi na savremenim CNC mašinama. Zahvaljujući kvalitetnim mašinama, kao i ekspertizi naših zaposlenih, rezultati CNC obrade biće maksimalno precizni. Upoznajte se sa uslugom i u potpunosti pripremite nameštaj za montažu.

Detaljnije

Tiplovanje

Tiplovanje je operacija bušenja materijala za elemente veze kao što su ekscentri, drveni tiplovi i drugi elementi neophodni za povezivanje nameštaja. Kako biste nameštaj jednostavno montirali, važno je da rupe budu precizno izbušene. Za to ćemo se pobrinuti mi. Upoznajte se sa našom uslugom tiplovanja.

Detaljnije

Gerovanje

Gerovanje, odnosno sečenje ivica pod uglom je proces koji doprinosi pre svega estetici, ali i funkcionalnosti nameštaja. Ako želite da kreirate nameštaj autentičnog izgleda, za vas možemo gerovati ivice pod određenim uglom. Upoznajte se sa našom uslugom i podignite izgled nameštaja za viši nivo. Naši zaposleni odgovoriće na vaše zahteve.

Detaljnije

Kantovanje

Lepljenje kant traka je jedan od procesa koji su uglavnom potrebni prilikom izrade nameštaja. Kantovanje u Pinolesu za vas radimo profesionalno sa ABS trakama različitih boja i dekora, koji se u potpunosti uklapaju sa materijalom koji se obrađuje. Upoznajte se sa uslugom i odaberite kvalitet koji traje.

Detaljnije

Sečenje pločastih materijala

Sečenje pločastih materijala jedan je od procesa koji su neophodni za izradu nameštaja po meri. Nakon kupovine materijala, sledeći korak je upravo sečenje koje naš stručni tim obavlja za vas efikasno i pouzdano. Upoznajte se sa uslugom sečenja i posetite naš salon u Beogradu.

Detaljnije

Rundovanje

Za estetiku na visokom nivou mnogi profesionalci i hobisti odlučuju se za rundovanje. Profilisanje ivica, odnosno njihovo zaobljavanje doprinosi autentičnosti nameštaja i nakon njega, nema potrebe za kantovanjem. Uglavnom se koristi za frontove kuhinja, te svi koji žele da unesu inovacije u svoj dom mogu odabrati ovu uslugu.

Detaljnije

Presovanje

Presovanjem se oplemenjuju ploče od drveta i na taj način postiže veća otpornost i čvrstina proizvoda, kao i visoka estetika. Izvodi se na specijalnim vakuum presama kada se ploče pomoću PU lepka spajaju sa HPL laminatom. Kod nas presovanje izvodi kvalifikovano osoblje sa iskustvom, te su rezultati precizni i kvalitetni.

Detaljnije

Nutovanje

Na preciznoj CNC mašini izvodi se nutovanje – izrada kanala na elementima, potrebna prilikom ugradnje LED svetala, za ispune ramova, kod konstrukcije fioka i drugih detalja. U Pinolesu nutovanje obavlja tim stručnjaka sa iskustvom, te su rezultati precizni. Upoznajte se sa našom uslugom i kreirajte inovativni nameštaj.

Detaljnije

Korpus program

Korpus program je softver za projektovanje nameštaja sa detaljnom razradom gotovih proizvoda i izradom krojnih lista, gde su istaknute informacije potrebne da se proizvede nameštaj kao što su plakari, kuhinje, komode, cipelarnici, itd. Uz stručan tim, savremene mašine i proveren proces proizvodnje možete očekivati najbolje rezultate.

Detaljnije

Dostava robe

Brza i pouzdana dostava robe svim veleprodajnim kupcima je još jedna usluga koju nudimo. Za svega 24 h stižemo bilo gde u Srbiji i dostavljamo tačno i efikasno. Za maloprodajne kupce vršimo dostavu uz nadoknadu na čitavoj teritoriji Beograda u dogovorenom vremenu isporuke. Zahvaljujući unapređenoj organizaciji rada i obučenom osoblju odgovorićemo na sve vaše zahteve!

Detaljnije