Visoki sjaj

{caption}

U zadnjih nekoliko godina visoki sjaj se vratio na velika vrata i ponovo je među najtraženijim proizvodima na tržištu. Može se proizvoditi u različitim varijantama i na različite načine. U našoj ponudi imamo tri vrste visokog sjaja:

PVC VISOKI SJAJ 

PVC folija na mdf-u i  na iverici. Proizvođač AGP, turska kompanija koja je lider  u proizvodnju profila, vrata i panela u visokom sjaju. Naša lager kolekcija se sastoji od 29 dekora , s tim što kupci mogu poručiti i druge dekore u minimalnoj količini od 2 table. Ploče su zaštićene folijom koja se skida nakon sklapanja i montaže i pakovane su po dve ploče u kartonske kutije. To je je jedna od prednosti nad konkurencijom jer je na taj način smanjena mogućnost oštećenja, a i moguće je poručiti samo dve ploče. Svaki dekor je jednostrano urađen u sjaju dok je druga/zadnja strana u beloj  boji.

MIROOR GLOSS

Mdf ili iverica u visokom sjaju proizvođača Falco.  Naizmeničnim ciklusima presovanja posebno impregnisanog papira, kombinovanim sa postepenim tečnim hlađenjem površine dobijena je struktura FS70 sa perfektnom ravnom i sjajnom površinom čvrstom i otpornom na ogrebotine.Prednost MIRROR GLOSS-a je ista boja u visokom sjaju sa obe strane ploče.

AKRIL

Osnova ovih ploča je MDF presvučen sa lica slojem najkvalitetnijeg filma od akrilne smole debljine 1,4mm i PS (polystiren) slojem sa naličja. Ovo je najkvalitetniji visoki sjaj u kome nema prelamanja, nema tačkica i preslikavanja neravnosti površine. Radi se najvišem sjaju gde se praktično možete ogledati kao u ogledalu. Zbog svog izgleda i kvaliteta, i njegova cena je znatno viša i predstavlja ekskluzivni proizvod.

Kolekcija ploča u visokom sjaju: