Elletipi kante

Mala promena u vašem domu za čistiju okolinu

Kante za smeće ili otpatke nalaze se u gotovo svakoj prostoriji – kuhinji, kupatilu, dečijoj sobi, radnom prostoru. Zbog toga je potrebno nabaviti one koje su napravljene od kvalitetnih materijala i koje su pouzdane. 
Papir za umotavanje užine, spiskovi stvari koje treba uraditi, pisma koja treba baciti - puno je stvari u radnom prostoru koje treba da idu u korpu za otpatke.

Potpuno neupadljiv, ali neophodan deo inventara kuhinje o kom se prilikom planiranja mora voditi računa kao bitnom detalju koji će kasnije olakšati svakodnevno kuvanje, spremanje i održavanje optimalne higijene u kuhinji.

Preko 50 godina iskustva, kontinuirano ulaganje u tehnologiju, kvalitet izrade po najvišim standardima jeste odlika kompanije Elletipi koja nudi rešenja i obrade kanti u rasponu od klasičnih modela do modernog dizajna.

KANTE MONTIRANE NA VRATA 

Kante za smeće montirane na vrata su opremljene posebnim mehanizmom koji automatski podiže poklopac prilikom otvaranja vrata kako bi se omogućilo da se odmah koriste. Dostupno je nekoliko modela različitih kapaciteta. 
Jednostavna montaža, upotreba i čišćenje.

MULTIFUNKCIONALNE KANTE - PRAKTIČNO, NE SAMO U KUHINJI

Multifunkcionalne kante su vrlo korisne i mogu se koristiti kako u kuhinji tako i u drugim delovima vašeg domaćinstva, prostora za rad ili boravak - kao što su kupatila, kancelarije.
Pojednostavite sortiranje i rukovanje otpadom ovim praktičnim kantama.

KANTE ZA VELIKE FIOKE- MALA PROMENA U VAŠEM DOMU


Kante za smeće za velike fioke su dizajnirane kako bi se kućni otpad mogao što jednostavnije odvajati za recikliranje u korist zaštite okoline. One nude dodatna rešenja i jednostavne su za upotrebu i čišćenje.

ECOFIL KANTE


Sistem kanti koji nudi mogućnost organizovanja i odvajanje otpada u namenski predviđene prostore unutar kante.Odlikuju ih klizači sa potpunim izvlačenjem, brza i jednostavna montaža,lako čišćenje i održavanje kao I optimizacija raspoloživog prostora.

TOWER KANTE

Linija proizvoda za smeće za odvojeno sakupljanje otpada sa izvlačnom kantom. Automatski otvaranje poklopca kada je kanta izvučena. Laka montaža sa 4 vijka.